[]

telefon & pda tavsiyesi

asagı yukarı 500 ytl kadar bir butcem var, daha once pda veya smartphone kullanmadım, bu ilk olacak yani. öncelikle wifi olsun istiyorum. sony ericsson'un dogru durust model getirmemesi nedeniyle bu hallere dusmus durumdayım, butceme uygun 2 tane aday buldum.

tinyurl.com

tinyurl.com

bu modellerden hangisini secsem sizce? bunlar haricinde onerileriniz de varsa harika olur efendim

 
bu alacağınız modellerin ikisi de sizi kanser eder. kullandım oradan biliyorum. eğer güzel bir cihaz alamayacaksanız (işlemci min500mhz ram/rom 256) yapacağınız her işlem yükleyeceğiniz her uygulama bir süre sonra sizi kanser edecektir. ilk başta aa ne güzel her şey var diyeceksiniz ama sonraları yavaşlıktan kırılacaksınız. özellikle 320 modelinde.

nokia n79- n78-n82 gibi seçenekler varken bakmayınız bunlara. (bu telefonlar sadece remote desktop özelliğini kullanamıyorlar o kadar ha programı yok mu var ama cracklenemiyor =))

ha güzel winmobile telefonlar yok mu var ama 500'e yok. hp614 tavsiye ederdim ama onlar da çok sorunlu diyorlar. benden söylemesi.
  • atrin  (27.08.09 22:27:57) 
@atrin

cok tesekkurler ilgilendigin icin, o , islemci konusu benim icin de bir soru isaretiydi belki kendimi biraz daha kasıp tinyurl.com bunu alabilirim. simdiye kadar hic nokia kullanmadıgım ve sony fanı oldugumdan (evet aptalca) sanırım nokia tercih etmeyecegim
  • patricia teyze  (27.08.09 22:44:40) 
Bulabiliyorsanız, ikinci el de olsa, Samsung i780 tavsiye ederim...


  • yardimci  (27.08.09 23:32:01) 
wimo kullanma kararınız kesin anlaşılan. o vakit kesinlikle ama KESİNLİKLE "KLAVYELİ" bir modeli tercih edin.


  • atrin  (27.08.09 23:50:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.