[]

Starbuckstaki en sağlıklı düşük kalorili atıştırmalıklar&sandviçler

Konusunda bilgilendirebilecekler var mı? Orada kahvaltı yapmak zorunda kalacağım. Bu aralar sporla sağlıkla bozdum. sizlerin engin bilgilerine ihtiyacım var.




 
Hindi füme jambonlu yiyebilirsin.
Yani daha genel konuşayım sen seç, madem orada yemek zorundasın ekmeği bol tahıllı ve az miktarda olan ve maksimum proteini içeren zevkine göre bir sandviç tüketebilirsin.
Müsli görürsen boşver bence çok şekerli meandmuesli ürünleri.
  • ay nov kung fu  (28.03.15 16:46:20) 
Hindi füme jambonlu diyecektim ben de. Bir tanesi iyi kotu yetiyor hem de.


  • delifaruk  (28.03.15 16:59:00) 
Burayi tenzih ederim ama su Starbucks'a gidip "jambonlu hindi fume bir tane lutfeeeen" diyen kezbanlara/kekolara ayar oluyorum. Kodugum sanki hergun jambonlu hindi fume yiyor.

A.k Starbucks dedigin ayakustu kahveci degil mi? Avrupada adamlar ise falan giderken ayak ustu kahvesini falan alip gectigi bir yer. Ama Turkiye'de en elit mekanlardan biri gibi gorulmesine de ayrica kilim.

Acligini bastiracaksan zibilyon tane simitci, fastfoodcu falan var disarida. Kaloriyi falan da dert etme. Zaten yemek yemek icin degil birseyler atistirip acligini bastirmak icin yiyorsun.

Saygilar.
  • Hitchcock  (28.03.15 18:22:11 ~ 18:25:34) 
@hitchcock

Yarın sadece 15 dakika aram var 3 yer değiştireceğim ve de kan vereceğim. 3 yerin arasında da sadece starbucks var. Sebebi budur sormamın. Bilmeden yargılamayalım. Vaktim olsa gider yemek yerim zaten ızgara vs.
  • kirazıseviyorum  (28.03.15 18:28:40) 
roast beefli olan iğrenç denemeyin bile.


  • anonymice  (28.03.15 18:30:57) 
@ kirazıseviyorum

Burayi tenzih ederim demistim zaten ama tam okumadin sanirim yazimi. Neyse, hem gecmis olsun hem de afiyet olsun.
  • Hitchcock  (28.03.15 18:31:05) 
Kirazıseviyorum biraz duyurunu işgal edeceğim ama:
Ben de bu Starbucks'a gidenleri aşağılamayı anlamıyorum. Simit Sarayı'na da gidiyorum orada da "bi' simit bi' büyük çay lütfeaaan" diyorum ve ayrıca Simit Sarayı'nın da simitinden başka her şeyi iğrenç bence. Kim Starbucks'ın elit olduğunu iddia etti ki? Simit sarayında bi' simit bi' çay bi' peynir 6.5 TL Starbucks'ta bi' peynirli simit bi' small filtre kahve 7.5 TL. Simit Sarayı'nda bir başarısız americano 5.5-6 TL. Kahve içesim varsa Starbucks'a gidiyorum. Zengin olduğumdan veya elit yerde oturmak istediğimden değil. Starbucks'ı elit sanan gidenlerden çok gitmeyenler bence.
Kız özellikle Starbucks'ı sormuş belli ki illa oraya gitmesi gerekiyor biz de ona göre öneride bulunduk. Değişik misiniz nesiniz ya.
  • ay nov kung fu  (28.03.15 18:39:58) 
@ay nov kung fu

Degisik olan disarida tamamen normal olup, Starbucks'a girince ingiliz kraliyet ailesi duk u gibi davranan tipler. Lafim onlara. Ikinci defa diyorum bakin burayi tenzih ederim demistim.

Tabiki gitsin ne istiyorsa yesin orada. Mesele para falan da degil asla, olmsdi da. Sadece fikrimi soylemeden once bunu da soyledim. Belli ki hata etmisim.

@kiraziseviyorum. Ozur dilerim istegim disinda konusmalar gecti duyurunda, dilersen silebilirim tumunu.
  • Hitchcock  (28.03.15 18:46:58) 
Herkes fikrini söyleyebilir sorun yok ama zibilyon yer var orada ye der gibi göründüğü için yardımcı olacak arkadaşlar da durumun gerekliliğini göremeyebilir ve yorum yapmayabilir diye açıkladım. Silinmesine gerek yok rahat olunuz.


  • kirazıseviyorum  (28.03.15 18:52:07) 
masası olan, istenildiği zaman fincanla kupayla kahve içilebilen bir yer. avrupada starbucks konsepti nedir ne değildir bilmem ama burdaki konsepti başkaymış demek ki. he avrupada da gördük sandviç satan kahveci.

gerçi şubeye göre değişir de benim karşılaştığım çalışanları acayip yardım sever ve iyi niyetliydi. sorabilirsiniz hangisi nasıl olur hangisi en tahıllı şeklinde.
  • stereoseyfi  (28.03.15 18:57:22) 
sırf peynirli olanları seviyorum ben.


  • ludovico  (28.03.15 19:07:34) 
kepekli puf kahvaltı için iyi gibi bence. olmadı mistik sandviç. kendisi bol peynirli, ekmeği de biraz tahıllı hissi veriyor.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (29.03.15 13:06:23 ~ 13:07:08) 
kepekli puf +1. oldukça da tok tutuyor, tecrübeyle sabittir.
3 peynirli de denenebilir kahvaltı için ancak biraz yağlı.

  • hana bi  (29.03.15 14:00:17) 
Kepekli pufun da kalorisi 475 imiş. Hiç masum değil galiba :)


  • kirazıseviyorum  (29.03.15 23:51:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.