[]

"Beni niye sevmedi?" diye sormak..

Beni sevmedi, üstüne gitti bir başkasıyla birlikte oldu, ne haldeler bilmem. Aklımda hep "Beni niye sevmedi, akıllıyım, makulüm, sevimliyim, hoşsohbetim, espriliyim, eğitimliyim, maddi durumum iyi.." soruları dolanıyor. Kendini beğenmiş biri gibi anlaşılmak istemem, buu özellikler çevremdeki insanların da bana söylediği özellikler, dünyanın en mükemmel insanı değilim ama gayet makul biriyim. Benim karşıma böyle birisi çıksa severdim gibi geliyor.. "Beni niye sevmedi?" diye sorduğum zaman "Mecbur muydu seni sevmeye?" cevabını alıyorum, ama bunu kabul etmek çok zor. Anlamak istiyorum, bir açıklama bulmaya çalışıyorum..




 
belki iyi olduğun için sevmedi. belki piç arıyordu.
belki yakışıklı bulmadı. belki gülüşünü beğenmedi. belki adını sevmiyordu belki de gözlüğünden nefret ediyordu.
belki yaşını beğenmedi belki de aksanını. belki sakalların yeterince gür değildi belki gözlerin istediği renkte değildi.

sonuç olarak kardeşim bu TAMAMEN subjektif bir şeydir ve seni bağlamaması gerekir. sevmediyse sevmedi amına koyım, sal gitsin. onun sevmediği yönün başkaları için altın değerinde olacaktır. hep öyle olur. koyver gitsin.
  • sen git ben geliyorum  (24.03.15 11:54:39) 
soruyu niye sevmeliydi diye soracağım değiştirip ama yine olmayacak. Çünkü sevgi bu, predictable bir şey değil. Yani ben de şu özellikler vardı beğenmeliydi diyemeyiz ki? O zaman arabadan ne farkımız kalır. Sun-roof var o zaman beğensin.
İlla ki ya tipin hoşuna gitmemiştir ya yaptığın bir hareket onu itmiştir. O yüzden bu tarz şeyleri kafaya takmamak ve yoluna devam etmek gerekiyor. İlla bir şey düşüneceksen, doğru kişi değilmiş diye düşünebilirsin.

  • hasansabbah  (24.03.15 11:59:22) 
Daha iyisini bulmus demekki,alternatifler oldukca kaybetme riski hep var.kaybetmissin.


  • harakii  (24.03.15 12:50:00) 
daha iyisini bulmus +1.

sende yenisini bul aklın geçmişte kalmasın. boşta kalma.
  • fransizkalanadam  (24.03.15 13:03:37) 
sen niye sevdin peki? şimdi bir kaç özellik saysan ve onlara sahip başkası olsa onu da sever miydin aynı şekilde?

cevap: böyle şeyler sebepli değil.
  • rayde  (24.03.15 13:24:29) 
Ya belki moralini bozucam ama kusura bakma yani, gerçekler böyle. Güzel olsaydın severdi, köpek gibi hem de. Muhtemelen o sevdiği kız güzeldi. Sevilmek için iyi olmak yetmiyor, anca "iyi arkadaş" olunuyor, sevgili olunamiyor.


  • mandalina kokusu  (24.03.15 14:37:31) 
Bu istediğin şey çok bencilce.! Yani sırf sen seviyorsun diye seni sevmesini beklemenden bahsediyorum. sadece kendi duygularının tatmin edilmesini istiyorsun. Onun dışında karşındaki ne hisseder umurunda bile değil. Bir an önce bu huyundan vazgeç bence. Ve lütfen hayatının merkezine birini alma. seni sevmiyorsa siktirsin gitsin. Bu kadar basit.


  • foradream  (24.03.15 18:11:39) 
"it's not because she doesn't care, she just can’t"


  • superb  (24.03.15 20:22:42) 
bu hataları bende yapıyorum. Malesef bende ' bana neden bir açıklama yapmadan gitti, ben ona ne yaptım da böyle oldu, beni neden sevmiyor/sevmedi ' tarzında sorular soruyorum kendime ve bir ara kafayı yemek üzereydim, seni çok çok çok iyi anlıyorum çünkü aynı duyguları bende yaşadım/yaşıyorum da.Ama @foradream de dediği gibi birilerini ' hayatımızın merkezine koymamamız ' gerektiğini öğrenmemiz lazım yoksa daha çok üzülücez gibi duyuyor.Çünkü insanlar acımasız, karşısındakini düşünmüyor.


  • verbanadüşlerimi  (24.03.15 20:34:57) 
akıllı,hoşsohbet,eğitimli,çekici vs. olabilirsiniz. her zaman daha iyileri olacaktır çevrede.
sizin karşınıza da gayet makul insanlar çıkmıştır , hepsinden hoşlandınız mı? pek mümkün değil. belki başta yürütmüştür ilişkiyi, bu güzel özelliklerinizi göz önünde bulundurarak sonra kendinden bir parça göremeyince de zorlamamıştır.

  • aybengülerim  (24.03.15 21:09:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.