[]

çekilmiş kahveyi ne yapalım?

Filtre kahve yaptıktan sonra kalan kahve telvesini ne yapabilirim? Göz altına maske aklıma ilk gelen, sanırım peeling olarak kullanan da var. Aklıma gelmeyen ve deneme imkânınız olan neler var, çöpe dökmek istemiyorum bir kullanım alanı varsa?




 
Bundan yap :P

www.popsugar.com
  • neferkitty  (22.03.15 15:07:59) 
@kiti, yenecek şey sandım, taa ki "soap"ı okuyana kadar, üzdün :(

soruya gelecek olursak, kahve kültürüm yok, yeniyorsa bana getir, yerim.
  • devorgilla the gunslinger  (22.03.15 15:10:04) 
bir kullanım alanı yok. peeling için ise, her türlü şeyi her türlü yerlerine süren her türlü insan var. çöpten başka alternatifi yok.


  • soul sacrifice  (22.03.15 15:10:42) 
Ya bundan yapın 1 tane de bana verin, bence muhteşem olur ve çok da güzel kokar :D

Hem de kafeinin cilt için olumlu etkileri bla bla :P
  • neferkitty  (22.03.15 15:11:02) 
demlendikten sonra tüm vitamini gitmiş oluyor zaten
ben hep lavaboya döküyorum :)

aklıma geldi sonradan belki tiramisu yapılabilir??
  • probiyotik  (22.03.15 15:15:11 ~ 15:27:36) 
kokusunu sevdiğiniz bir yağ (kan dolaşımını artırmak için biberiye, renk açmak için limon, yumuşaklık için kakao yağı vs) ve biraz toz şeker ile karıştırıp banyoda vücut peelingi olarak kullanabilirsiniz.


  • in pyjamas  (22.03.15 15:16:40) 
@ kitty söz yapacağım :) ama yaza doğru istanbul'e yolun düşerse ve bir akşam yemeğe gelirsen alırsın sabunlarını. :)) anlaştık ise sabunlar senin


  • kaymaktutmayansicaksut  (22.03.15 15:20:31) 
Bitki toprağına katkı olarak da kullanılıyor. Her bitki değil ama bazılarına çok iyi geliyormuş.


  • Haldamir  (22.03.15 15:21:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.