[]

İstanbul Ulaşım (Kadıköy->Sarıyer ve Garipçe/Sarıyer->Atatürk Havalimanı)

İstanbul'a çok aşina olmadığım için ulaşımla alakalı 2 sorum var.

1) Öncelikli olarak Pazar günü öğleden sonra-akşam üzeri saatleri arası Kadıköy'den Sarıyer'e en kolay nasıl giderim. Gideceğim yer Ferahevler mahallesi. Direk Kadıköy'den Sarıyer'e falan vapur var mı?

2)Pazartesi günü de yaklaşık 10-11 saatleri civarı Garipçe'den veya yine Sarıyer'den Atatürk Havalimanına gitmem gerekiyor. En kolay nasıl giderim. Veya taksiyle gitsem kaç dakikada giderim. 13:00 uçağına yetişebilir miyim? Çünkü uçağa ne kadar erken gidebilirsem o kadar iyi.

Çok teşekkürler.

 
1- metrobüsle zincirlikuyu. zincirlikuyu'dan da ferahevler otobüsüne.

2- sarıyer/garipçe'den zincirlikuyu'ya. zincirlikuyu'dan metro ile yenikapıya. yenikapı'dan yine metro ile havalimanına. sarıyer havalimanı taksiyle çok tutar binme bence.

zincirlikuyu'dan havalimanına ulaşımın 1 saate yakın sürer. (sarıyer-zincirlikuyu arasını bilmiyorum)
  • leni 09  (18.03.15 21:47:02) 
Şimdi bi baktım da hacıosman'dan yenikapı oradan havalimanı olur mu metroyla ?


  • laplace in hicbir sey bilmeyen oglu  (18.03.15 22:30:24) 
Kadıköy'den vapurla Kabataş oradan otobüsle Sarıyer'e ulaşılabilir, güzel havalarda trafik olur ama, Kadıköy'den Sarıyer'e direkt vapur hafta içi sabah var sadece.

Garipçe'den havaalanına 2 metroyla ulaşım bana da en uygun seçenek gibi geldi, taksiyle minimum 1 saat sürer, o da trafik yoksa.
  •   (19.03.15 12:09:13) 
hacıosman-yenikapı-havalimanı da olur tabii


  • leni 09  (20.03.15 21:25:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.