[]

alt eşofman&ekipmanlar (Bisiklet hk)

pisikleti aldık, eksikler bitmedi. gerek direkt mesajlarla gerekse bu şekilde sorularla yer işgaline artık yavaş yavaş sona erdireceğim. valla len. kotu kotu bakmayın hiç. sorulara geleyim;

1-pisiklet sürmelik güzel bir alt eşofman tavsiyesi alayım ilk. adidas yahut nike'daki alt eşofmanlarından al kafan ağrımasın der misiniz? bisiklet sürmek biraz da görsel bir iş olduğundan, biraz göze de hitap etmesi gerek diye düşünüyorum. Yanlış mı? evladiyelik bir alt eşofman alayım istiyorum.
2-gündelik hayatınızda bisiklet hayatınızın neresinde? sürekli kask&taytlı mısınızdır?
3-bisiklette kullandığınız ekipmanlar neler? bayıla bayıla kullandığınız mesela..

şimdiden teşekkürler..

 
Uzman bisikletçi geldi. Öncelikle bakınız: aynakol.org instagram: @aynakol_

Eşofman, hașortman yalan dolan, pişman olursun... Pedli tayt ve forma giyinmen gerek mevsimine göre... Nisan ayına dek kış havası, dizaltı kışlık tayt, içlik ve kışlık ceket (iç kısmı polar astar, dış katman rüzgar geçirmez) giyinmen şart. Bisiklet ucuz elbise ve aksesuar pahalıdır, çünkü aldığın her şey sadece tek bir alanda kullanılmak için üretilmiştir: bisiklet.

Daha fazla bilgi almak istersen Aktif Pedal Bisiklet Caddebostan Mağazasında çalışıyorum, uğrar sohbet ederiz, yönlendirmede bulunurum.
  • mahsus mahal  (18.03.15 11:22:06) 
Alt esofman onermem. Tayt alman daha yerinde olur. Tayt giymeye cekiniyorsan nefes alan sortlardan al. Decathlonun sitesinde hem kaliteli hem ucuZ nefes alan sortlar var oraya goz at derim.

Olmazsa olmaz aksesuarlara gelirsek.

Kask - guvenlik icin

Gozluk - sinek bocek kacmamasi ve gunesin gozunu almamasi icin

Pompa ve yama her daim olsun yaninda. Lastigin ne Zaman nerede patlayacagi hic belli olmaz.

Gece surus yapacaksan on ve arka isik.

Alyan anahtari seti.

Ilk aklima gelenler ve acil durumlarda ihtiyac duyabilecegin aksesuarlar bunlar.
  • halitkin  (18.03.15 11:40:50) 
ben ağırlıklı olarak işe gelip giderken kullanıyorum. günlük toplam 25km

on kişi yazsa da tekrarlamak gerekli. kask her daim şart.

diğer arkadaşların yazdıklarına ilaveten,
konforlu sürüş için pedli tayt ve jelli eldiven şart.
tayt sıkıntı olacaksa üstüne şort giyebilirsiniz. ben giyiyorum.
imkanlar ölçüsünde km saati. kadans özelliği olursa daha iyi.
soğuk havalar için buff tarzı maskeler.
reflektörlü yelek görünürlük açısından önemli.

daha da yazılır ama bazen bu aksesuar olayı gerçek amacın önüne geçiyor. güvenlik ve bisiklet keyfine yönelik aksesuarlar almak yeterli kanımca.
  • lazpalle  (18.03.15 12:46:28 ~ 12:48:46) 
allah rızası iççin tayt giymeyin beyler yaa :(


  • kargn  (18.03.15 13:08:56) 
@kargn
eheh. oyle demeyin. hele ki yol bisikletlerinde sart gibi bi seymış. daha toplam 40 km anca yapmısımdır. bunu gordum. ha ben de esofman altına gıyebılecegım turde bır sey aramaktayım. bulur muyum emın değilim:)

  • hede hodo  (18.03.15 15:44:47) 
ayda ortalama 200km bisiklet binerim hayatımda ne tayt giydim nede kask. tayt çok ibnemsi bir şey gibi geliyor. hele petli olanı sanki altına bez bağlamışlar gibi geliyor zaten düzenli sürmeye başlayınca ilk başta oluşan popo ağrısı kesilir popon taş gibi olur. nike nin dry fit kumaşlı kaleci eşortman altlarına bakabilirsin. ayna çok önemli ister direksiyondan takılandan alabilirsin ister kaska takılandan(belki kaskı sırf bu yüzden alabirim)


  • mrthany  (18.03.15 15:57:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.