[]

regl - vücudu ısıtamama, üşüme

Regl öncesi ve reglin ilk iki günü saç dillerim dahil vücudumdaki tüm tüyler diken diken geziyorum, tüm vücudum üşüyor,içim üşüyor resmen. Bilhassa gece üşümekten uyuyamyorum.
Bu durumdan sıcak su torbası ve kalın giyinmek harici yöntemler anlamında nasıl kurtulurum? Vitamin/mineral takviyesi mi gerekir? Öyle ise hangisi? Kansızlık yok bu arada



 
yeni bir şey çıkmış. böyle yakı bandı gibi, sıcak tutuyormuş. beline, karnına filan yapıştırıyormuşsun.

valla gördüm ama ismi, cismi aklımda kalmadı. eczaneye sorarsa onlar anlarlar.
  • mea maxima culpa  (14.03.15 15:51:57 ~ 15:52:15) 
Ayaklar çok önemli. Ayak +1"


  • yirmisantim  (14.03.15 16:07:00) 
@greyfurt. bu ürünü bizzat adet görenler için yapmışlar. dediğin gibi ilaçsız anladığım kadarıyla.

hatta sanki bu sayfanın altında ilanı çıkmıştı, oradan görmüştüm.

şükür benim öyle üşüme gibi bir sorunum olmadığı için aklımda tutmamışım ismini.

ama @yirmisantim'in dediği gibi ayaklar çok önemli. ben de ilk gün işim gücüm yoksa eğer güzelcene battaniye altında 3-4 saat dinlenip ayağımı sıcak tutunca hiç bir sıkıntı, şişkinlik filan kalmıyor.
  • mea maxima culpa  (14.03.15 16:10:27 ~ 16:11:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.