[]

lutfen yardim - asus telefon "teknik bilgi yardimi"

arkadaslar selam. lutfen bilen biri bana cahile anlatir gibi anlatsin ne yaoacagimi. wireless baglanmiyor, edge normalden cok cok az cekiyor. yani cekiyor da internete cok dusuk seviyede ve yavas girebiliyor. bazen girmiyor. batarya normal kullanimda, edgede yani 2g de iken bile 3 4 saatte bitiyor.

sarj son 1 2 ayda oldu, digerleri son 1 2 haftada. zenfone 5 telefonum. wylulde aldim daha. ama kullanilmaz halde.

unroot mu yapayim, nasil yapayim, en temiz hale mi dondureyim, root gider mi hic bilmiyorum yani.

lutfen surada yazdiklarimi okuyuo bana adim adim ne yapacagimi anlatin.ozel mesak da olur cok sevinirim, tlf no mu vereyim, whatsapptan da olur. ama lutfen yardim.

mobile.donanimhaber.com

 
lan yok mu bi yardım eden yav, pls :(


  • brad pitt  (19.02.15 20:46:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.