[]

bana bir TV lâzım...

LED tv almayı düşünüyorum. önceliğim sabitdiskten film/dizi izlemek ve altyazı rengini değiştirebilmek(LG'den başka markada görmedim).

LG modellerinde altyazı için renk seçeneği var(en azından gördüklerimde).
Bir de philips'in android tv'si var, philips'te altyazı renk seçeneği yok ancak android marketten altyazıyı değiştirebileceğim bir oynatıcı kurarak çözülebilir mi merak etmiyor değilim.

LG(2499tl):
is.gd
philips(2499tl):
is.gd

ne dersiniz? bir de bu fiyata 4K LG televizyonlar satılmakta ancak 4K almak ne kadar mantıklı?

meraklısına not: aslında dizüstü alacaktım ama 5.nesil intel işlemcilerin ufaktan piyasaya düşmesi ile biraz beklemeye karar verdim. Elimdeki para ile de TV alayım dedim.

 
1.5 yıldır lg smart-led tv kullanıyorum, film/dizi izlemek ve altyazıyı ayarlamak çok basit. uyumlu olmayan altyazıyı +0.5, -0.5 seçenekleriyle ileri geri alabiliyorum hatta. lg öneririm ben.


  • signore  (18.02.15 19:27:40 ~ 19:27:58) 
philips o kadar iyi değil. lg. 4k'nın şuan için anlamlı olduğunu düşünmüyorum. tabi netten 4k film falan indirirseniz bi anlam ifade edebilir ama düşük boyutlarda ne anlamı var 4k'nın?


  • she was my baby  (18.02.15 21:00:26) 
samsung var bende hatırlamıyorum seçeneklerde altyazı rengi varmıydı ama hiç ihtiyacım olduğunu hatırlamıyorum yaw? neden renginin değişmesi o kadar önemli bir kriter senin için?


  • selam  (18.02.15 22:12:50) 
@Selam hakli, renk degistirmek cok onemli bir sey degil. Ben tum renklerde denedim ayrica, beyaz haric hicbiri rahat okunmuyor.


  • signore  (18.02.15 23:07:16) 
@selam ve signore
benim için sarı altyazıdan başkası yalan. aile de alıştı, "altyazıyı sarı yap" diye uyarıyorlar.

  • late viper  (19.02.15 08:57:47 ~ 09:00:44) 
sonuç:
LG 49UF8507 oldu, memnunum.

  • late viper  (13.07.15 19:31:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.