[]

"acaba gay miyim?" diye gidip erkekle öpüşüp koklaşan

yeni tanıştığım birisi var, işi gücü iyi, aklı başında, baya normal insan, hatta dört dörtlüğe yakın gibi bir izlenim bile verdi. ama konuşmanın bir yerinde uzun süre kız arkadaşı olmadığını ve yakın zamana kadar kızlardan etkilenmediğini bile ve bundan dolayı da bi ara "acaba ben gay miyim" şüphesine kapılıp bir gece dans ederken tanıdığı bir erkekle öpüşüp koklaşıp sonra gerçekten de erkeklere ilgisinin olmadığını anladığını söyledi. ben her ne kadar sınırlarımı aşmakta kendimi bile şaşırtsam da, gay çiftlere karşı önyargısız yaklaşsam da benimle flörtleşen bir insanın bunu yapmış olması birden garip geldi ya. bıraktığı iyi izlenim hala bir yerde duruyor, ama her ne kadar göz ardı etmeye çalışsam da aklıma gelip duruyor. yersiz mi acaba bunu düşünmek? yersiz deyin lütfen, desteğe ihtiyacım var :(

mekan türkiye değil, kişi de türk değil.


 
senin neden desteğe ihtiyacın var ki? biseksüel de olabilirdi ama değil.

kendinizi çok önemseyip insanları geçmişine hapsetmeyin. gey olup senden hoşlandığını da zannedebilirdi. seni ilgilendiren bi durum yok ortada.
  • seksen9  (16.01.15 22:18:40) 
şöyle düşün, en maskülen görünen adamla tanışsan da, gay olmadığı bu kadar kesin olmayacak.


  • dokuz numara dort yildiz  (16.01.15 22:18:46) 
öpüşüp koklaşmak derken ne kadar ileriye gitmişler?
sadece öpüşmüşlerse falan son derece normal bence kızlarda da oluyor o. ben bi gariplik görmedim. ama çok daha ilerilere gittiyse ona bi yorum yapamıcam

  • sta  (16.01.15 22:18:55) 
@sta yok sadece dans esnasında öpüşüp koklaşmışlar. hatta o günden sonra kızların neden sakallı bıyıklı erkeklerle öpüşmek istemediğini anlamış.

doğru, beni ilgilendiren bir şey yok da henüz yeni tanıştığım birisi olunca şeyapamadım işte. bilemedim.

@dokuz numara dört yıldız, çok mantıklı. hiç bu açıdan düşünemezdim ben. teşekkür :)
  • letheavendangered  (16.01.15 22:20:57 ~ 22:21:52) 
Ben takdir ederdim açıkçası. Adam saçma ön yargılar ile hareket etmemiş. Deneyimlemiş sonra karar vermiş.


  • onexey  (16.01.15 22:21:35) 
o zaman adamı sonuna kadar destekledim ben. bu düşüncelerin kesinlikle yersin. saçmasapan düşünmeyi kesip adamla mutlu olmaya bak :)


  • sta  (16.01.15 22:23:26) 
Böyle gereksiz bir olay yüzünden, karşımdaki kişi de böyle düşüncelere girip sorunların yaşnmasına sebep olmuştu. SOnuç olarak elinin tersiyle o sıradışı ilişkinin bitmesine sebep oldu.

Heteroseksüeldir, barda erkeklerle öpüşebilir sarhoşken ya da arada da sevişebilir. Farklı şeyler deneyebilir insanlar.

Hiç de sınırları aşamn biri gibi görünmüyorsun. GEçmişinde olmuş, belki günün birinde erkeklere ilgisi olduğunuj anlayıp ya da biseksüelliğinin farkına varacak ve ssana bazı tekliflerdde bulunacak ama bu kadar düşünme, sorgulama iyi değil.

Bir kadınla geçmişte cinsellik yaşamış olsaydı nasıl sorun olmayacaksa, bu da olmamalı.
  • Cursed Chico  (16.01.15 22:28:01 ~ 17.01.15 14:06:18) 
açıkçası ben hayatımda istemezdim başka bir erkekle öpüşüp koklaşmış adamı. dar fikirli olabilirim bu konuda ama istemezdim, yalan söyleyemem. gay insanla, biseksüel insanla hiçbir problemim yok ama benim hayatımdaki erkek sadece kadınlarla ilgilenen türden olsun.


  • devilred  (16.01.15 22:35:33) 
adam zaten ilgisinin olmadığını anlamış, burda bi sorun yok zaten. içini huzursuz eden şey daha önce kendi cinsinden biriyle öpüşmesi diyecem ama onu takacağıma o erkekten önce ilişkiye girdiği kızları daha çok takardım ben. yersiz değil de dört dörtlük gördüğüm birisi için gereksiz bi telaş bence :)


  • a gun and a pack of sandwiches and nothing  (16.01.15 22:37:00) 
Bence de adamda bir sorun yok. Kendisini tanimak isteyen birine karsi boyle ama geylik yapmis yha dusuncesi. Bizim icin kolay olmuyor tabi homofobik kulturle buyuyoruz genellikle. Homofobik cogu soylemi normal karsilar halde onbes yirmi belki daha gec yaslara variyoruz. Sonra dusunup normal bulmayinca degistik zannediyoruz. Demem o ki aklina bunlarin gelmesi yetistigimiz kulturden kaynakli. Ama olmamasi gereken bir sey.


  • buolsun  (16.01.15 22:52:33) 
bati avrupalilar (ve benzeri gelismis ulkelerin insanlari) bizim kadar cevrenin ne dusundugune onem vermiyolar. kafalari daha acik, kendileriyle daha barisiklar. seninkine benzer bi kac ornek ben de arkadaslarimdan duydum (turkiyedeki bir arkadasim da dahil). bunda hic bir sorun yok.
sadece bizim gibi muhafazakar bir toplumda buyumus insanlara garip gelebiliyo. aile - cevre istedigi kadar acik goruslu olsun, ulkenin geneli muhafazakar.

kendimden ornek veriyim: ecsinsellim. "acaba biseksuel miyim ki" diye dusunup iki kizla yattim. olmadi, hic keyif almadim, zar zor ereksiyon oldum. "haa demekki harbiden sadece erkekler beni tahrik ediyomus" dedim ve biseksuel olmadigimi anladim. benim ( ecsinsel bir erkegin) meraktan iki kizla yatmam ne kadar normalse, senin gorustugun adamin da bunu hemcinsiyle denemis olmasi o kadar normal, ki sadece opusmusler.

sonus: ben iki kizla yattigim icin hetoroseksuel olmadiysam, o da bi erkekle opustugu icin gay olmamistir. ortada seni rahatsiz edecek bir durum yok.
  • lamartin  (17.01.15 00:13:22 ~ 00:15:01) 
Bicurious imiş seninki. Aklımda duracağına midemde dursun demiş. :)

Kimden hoşlandığının bir önemi yok. Senden hoşlanıp hoşlanmadığı önemli. Farklı maceralara yelken açabilirsiniz. :)

Bu arada aynısının kadın olanından bir tane de ben istiyorum.
  • yirmisantim  (17.01.15 00:21:55) 
yargılama.


  • sagopa kajmer mahlas kafkef  (17.01.15 00:22:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.