[]

20-25 milyar arası "0" araç tavsiyesi - Paramız çıkışırsa Yeni Polo - Jazz İkilemi

efendim selamlar;
öncelikle bundan 1-1,5 ay önce #80028 no'lu duyurumda aynı konudan dert yanmış en sonunda volkswagen polo'da kara kılmıştım ama maalesef hiçbir satıcıda yeni model çıkacak bahanesiyle kendisini bulamadım ve alamadım. şimdi sorumu bilgisayarını yeni açanlar için yeniliyorum;
1)Askere gidene kadar 1 sene rahatlıla kullanabileyim, sonrasında ailem de aynı rahatlıkla kullanabilsin, askerden dönünce yine beni götürsün yıllarca uzaklara. Kaliteli olsun kısacası, bir kez alalım tam alalım.
2)Az yaksın
3)her gencin isteyeceği gibi eli yüzü düzgün olsun

fakat bu sefer elimde pek alternatif de yok ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

bir de aklıma takılan yeni kasa polo'nun fiyatının 29-30 milyar civarı olması beklendiğinden acaba bütün bunları boşverip 30 milyar civarına çıkabilirsem tercihimi polo'dan yana mı kullanmamı mı önerirsiniz yoksa honda jazz'ı mı tavsiye edersiniz.

 
jazz çok güzel. o rakamlara çıkabilirsen polo'yu düşünme bile.


  • blackdog  (08.08.09 01:03:06) 
jazz honda'nın en sorunlu arabası(imiş) -yakın zamanda yetkili servis ustasından duydum- (yenileri nasıldır bilmiyorum ama.


  • babatema  (08.08.09 01:08:51) 
jazz'dan ötesi yok. 2 yıldır kullanıyorum, en ufak sorun masraf çıkartmadı benim yaptığım kaza, sürtme cart curt hariç.


  • passion rules the game  (08.08.09 01:16:00 ~ 01:16:43) 
jazz mükemmel bir araç tabir yerindeyse yakmıyor kokluyor ayrıca sport modelleri çok çok çok atik


  • angelofdeath  (08.08.09 02:12:38) 
bir volkswagenci olarak poloyu pek tavsiye etmiyorum. eğer sadece polo ve jazz arasındaysanız jazz alın. arabanın tasarımı zaten güzel (yenileri daha güzel), genç işi olsun diyorsanız illa, spor modelinden alın, bi de gidin 16-17 inç jant taktırın, mis gibi olur. (şatafatı sevmiyorum evet). tekrarlıyorum, polo ve jazz arasındaysanız sadece jazz. ama ben olsam o paraya gider mis gibi 2. el bi araba alırım. (ve evet sıfır arabayı da sevmiyorum)


  • suursuz deve  (08.08.09 03:18:02) 
Hyundai Getz veya Accent Era veya Matrix alabilirsin... Gayet güzel arabalar... Polo kesinlikle aile arabası olamaz, düdük kadar...


  • minyatur dev  (08.08.09 11:19:21) 
babatema: jazz honda'nın değil, dünyanın en sorunsuz arabası seçildi amerikada. honda fit diye aratın, öğrenin. jazz laın ben aldım çok memnunum.


  • ugandareisicumburu  (08.08.09 12:28:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.