[]

online kitap alışveriş bir de d&r online alışveriş

en iyi siteler nedir orjinal 1. el için.

bir de d&r in online kitap alımını kullanan varmı


 
  • la traviata  (06.08.09 00:58:58 ~ 00:59:28) 
www.idefix.com

%50 indirimli satan hepimizin abooov dediği fakat kitapları temin edip toplarayıp göndermekte gecikmek gibi bi hatası olduğunu öğrendiğimiz www.kulturtv.com.tr var.
  • geldiler  (06.08.09 01:04:22) 
www.pandora.com.tr

edit: yardım sayfasında der ki; "Siparişlerinizi stoğumuzda bulunan kitaplardan verdiğinizde 24 saat içinde kargo veya postaya teslim edebiliyoruz. Stoğumuzda bulunmayan kitaplar için bu süre Türkçe kitaplarda yaklaşık 72 saattir. Diğer ürünleri bilgi@pandora.com.tr'ye sorunuz."

bugüne kadar aldığım kitaplar karton kutu içerisine konulup getirildi, hiçbirisinde bir problemle karşılaşmadım. ayrıca yine yardım sayfasında "Siparişinizin size arızalı gelmesi durumunda (212) 230 09 62 nolu telefona ya da satis@pandora.com.tr ‘ye sorunu bildirebilirsiniz. Ürünü bize geri gönderdiğiniz takdirde hatasız olan ürünü stoğumuzda varsa 24 saat içinde gönderim bedeli almadan size ulaştırırız" yazmakta.

son olarak pandora'nın istanbul beyoğlu'nda olduğunu belirtmekte fayda var, elinize ulaşma süresi için bu da önemli bir ayrıntı olacaktır.
  • demcan  (06.08.09 01:05:46 ~ 01:23:24) 
  • ztpz  (06.08.09 01:06:30) 
@herkes

bu gece sipariş versem elime ne zaman ulaşır acaba? salı günü tatile çıkıyorum zira. hangisi en hızlısı ve gönderilen kitapların ambalajı nasıl oluyor. yani defolu kapağı kırışmış gelme olasılığıvar mı
  • aliscan  (06.08.09 01:07:38 ~ 01:08:45) 
istanbul içiyse netkitap kitap mevcut ise bir iki güne yolluyor. mevcut değilsede temin ediyolar gerçi sipariş olunca. ambalajdan yada kitaptan yana sıkıntı olursa geri yolluyorsun yenisini alıyorsun. bir ara çay kahvede yolluyolardı kitapla birlikte o devam ediyomu şuan bilmiyorum =)


  • ztpz  (06.08.09 01:27:17) 
siparis edecegin kitaplara gore degisiyor. 1 hafta once kitapyurdundan siparis vermistim. en fazla temin suresi olan 5 gundu ama 2 gun sonra kargoya verildi, 3. gun elimdeydi kitaplar.


  • entrapmen  (06.08.09 02:01:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.