[]

"En az kalis suresi" nedir yahu? (Yurtdisi)

"En az kalış süresi : 2 gün veya Pazar (Cumartesi gecesinin varış noktasında geçirilmesi ve dönüşün Pazar saat 00:00’dan sonra gerçekleşmesi gerekmektedir.)"

Thy'nin sitesinde gordum simdi. Bu ne demek ki, Ben sabah gidip aksam donemez miyim? Yasak mi? Olayi anlamadim.


 
gidiş biletinle dönüş biletin arasında iki gün olması lazım.thy kendince öyle bir kural koymuş bazı ucuz biletler için.


  • lprytk  (16.12.14 20:05:37) 
Bu Thy'nin kurali yani?
Iyi de manyaklar mi? Niye koyuyorlar bu kurali. Birkac saatlik seyahat icin o kadar para dokecegiz, isine niye gelmiyor ki? Mantigi anlamadim ben?

  • delifaruk  (16.12.14 20:07:37 ~ 20:07:44) 
Ulkeye gidebilirsin onunla alakali degil.biletin kosullariyla alakali,bazende en fazla kalis suresi der kampanyali bilet satarken.bugun gidip yarinki ucaga fazlalik yaratmayasin diye,koordinasyon amacli ya da amerikaya bilet aldin gidis donus kampanyali donusu bir yil sonraya alayim dediginde kampanyadan cikiyorsun.

Ulkelerde de bazen uygulama oluyor.benim 3 kere girip 2 saat kalip ciktigim ulke dorduncude kabul etmemisti.sebep ve ticari belge gosterdikten sonra aldilar.
  • cizgilipijama  (16.12.14 20:11:16) 
Birgun sonraki ucaga binsek ne farkedecek ki onu kabul ediyor?


  • delifaruk  (16.12.14 20:14:11) 
2 günden az kalanlar kim? genelde iş için gidenler. onlara daha yüksek tarifeden sokmaya çalışıyor thy. olay bu.


  • bigl0rd  (16.12.14 20:20:26 ~ 20:21:05) 
bigl0rd +1


  • mesgul ve huzursuz  (16.12.14 21:11:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.