[]

sizce bu 32" samsung televizyonu geri vermeli miyim?

www.hepsiburada.com

Linkte gordgunuz televizyonu pcye ikinci ekran olarak bugun samsung bayiisinden 999 tl'ye aldim. Anlik bi kararla pat diye aldim dayanadim ama eve gelince ve ayni televizyonun 150 tl daha ucuz oldugunu gorunce bozuldum acikcasi. Tv yarin gelecek tv askisiyla beraber.servis gelip monte edecek ama gelmeden iade edip hepsiburada'dan siparis etmeyi dusunuyorum.

Sizin fikriniz nedir? Artisiyla eksisiyle yazarsaniz sevinirim.

 
Gelmeden arayın, numara yoksa erkenden gidin vazgeçtiğinizi söyleyin. 150 değil 50 fark olsa da koyar adama.


  • pavlis  (15.12.14 22:48:07) 
şevk kırmak istemem ama, hoşunuza gitmeyebilecek bi şey söyleyeyim:

uzun zamandır herhangi bi bayiden bu tip bi ürün almadım, online hallediyorum. yalnız, netten sipariş edilen ürünlerde ne olursa olsun, sırf rengini beğenmedim deseniz bile iade hakkınız varken, bayiden seçilip alınan ürünlerde ürünün ayıplı olması koşulu var bildiğim kadarıyla. "ya taam ben vazgeçtim" deyip iade edemiyorsunuz bildiğim kadarıyla. kesin konuşmuş olmayayım, siz yine mutlaka yarın şansınızı deneyin, 999 liralık üründeki 150 liralık fark bildiğin %15 demektir, az değil. sonuna kadar zorlayın elbet, ama böyle bi olasılık olduğunu da belirtmiş olayım.

umarım ben yanılıyorumdur, satış sözleşmesinde falan bi madde vardır.
  • cevap botu  (15.12.14 22:53:35) 
Yarın gelip kurulacağı için arayıp ürünü almaktan vazgeçtiğinizi belirtin ve cihazı eve dahi sokmayın...

150 TL az para değil..

Dediğiniz gibi piyasası çok daha uygun...

Mesela : www.bulabilirim.com 869 TL
  • white35  (15.12.14 23:09:42) 
iade et, çirkeflik yap gerekiyorsa. ürün gelmeden sabah ilk iş ara adamları


  • fallthepieces  (15.12.14 23:10:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.