[]

Kızlara böyle mi "yazılıyor"muş ?

Ya bunu öğrendim ufkum 2 katına çıktı. Şimdi erkek arkadaşlar kızlarla tanışabilmek ve sevgili olabilmek adına ;
1- Facebook tan hiç tanımadıklarını dürtmek, eklemek, selam naber yazmak.
2- Yeni tanıştıklarının ve henüz tanımadıklarının numarasını almak ardında sık sık mesaj atmak
3- Sosyal mecralarda ki tüm paylaşımlarını beğenmek

gibi şu an bana çok saçma gelen şeyler yapıyorlarmış.

Özellikle 2. takıldım. Mesela daha tanışalı 3 gün olmuş sabah günaydınlar akşam iyi geceler aralarda sohbet muhabbet filan. Karşı taraftan da yüz buluyorlar yani. Herkes böyle mi yapıyor ya çok saçma değil mi ?

 
Yas araligi var mi bu yontemleri kullanlarin? :)


  • delifaruk  (14.12.14 23:34:06) 
Hayır.
Benim feysim yok. Daha farklı enstrümanlar kullanıyorum.

  • kahve kokusu  (14.12.14 23:35:02) 
tabii ki böyle oluyor. sana ve bana ters geliyor hatta acayip geliyor özellikle kız karsılık verince ama millet gecesini gündüzünü bunu veriyor basarılı olabilmek için. o yüzden oturup bekleyenler gıdım yol alamıyor çünkü bu adamlardan tonlarca ama tonlarca var. kısacası sende uğraşacaksın kovalayacaksın yüzsüz olacaksın, piç olacaksın. '' ya cok sacma ayıp olur şimdi'' veya '' abaza gibi görünüm direk istersem numarasını'' '' daha ilk günden mesaj atmiyim'' diye düşünürsen yerinde sayıyorsun işte.

yüz-süz-lük. olay burada. ha yapması o kadar kolay değil alışmış değilsen.
  • fransizkalanadam  (14.12.14 23:40:13 ~ 23:40:37) 
bu ne abazanlik lan kim yapiyomus bunu acaba :D hayatta denemem boyle bi yontem bu ne amk :D


  • tirt star  (14.12.14 23:48:42) 
Nasıl birşey bakmıştınız?
İnternette milyon farklı canlı var. Elbet biri düşer. Artık deli mi gelir manyak mı gelir o da senin şansına. Kazı kazan gibi resmen.

  • cetoxim  (14.12.14 23:50:25) 
Yokluktan hep bunlar.


  • m e l t e m  (14.12.14 23:55:17) 
yeni tanığına telefon numarası vermek, 555 212 29 458 91
los angeles'te yaşıyoruz ne de olsa.
bence hiç saçma değil. gayet mantıklı.
  • trollmatik  (14.12.14 23:57:19) 
facebook'tan yazılıyor da öyle yazılmıyor. tanımadığını eklersen, onunla biraz farklı konuşman lazım. öyle paylaştığı her şey de beğenilmez.

farklı olmak lazım, boş konuşmamak lazım. öyle 'selam, naber (:' girişiyle yürüyemezsin kolay kolay. hatta yürüyemezsin. merak uyandırman lazım kısacası. edebiyat da parçalama ama bir şekilde de rutin olma işte.

e ister istemez de elinin yüzünün düzgün olmasından bir tık daha iyi olman lazım. zaten seninle hiçbir bağı olmayan kız, giderin yoksa eklemiyor. ondan sonrası dile ve birikimine kalmış bir şey.
  • mermize  (15.12.14 00:05:26) 
Sana "facebooktan 100 kadınla nasıl sevgili oldum" kitabımı öneririm.


  • Cursed Chico  (15.12.14 00:13:35) 
üç maddeyi ya da herhangi birini uygulayanları direkt ergen sınıfına koyuyorum. bilginize. böyle bi yürüme yok artık.


  • bradshaw  (15.12.14 08:44:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.