[]

Kendini kıraathanede sanan kedi sorunsalı

Evet dostlar, durum başlıktaki gibi.
Kedi dört aylık, dişi, haliyle aşırı meraklı.

Sorunum şu, bu kedi nerede dolu bardak bulsa kafası içinde, sıcak şeyle dolu olmayan bardak bırakmaya gelmiyor etrafta, kahvenin yanına kurabiye almaya bile kalkmıyorum bir geliyorum bıyıklar kahve. sakjksjaksja (Klozetten su içmeye çalışmak da yeni hobimiz iki gündür. Bugün açtım taharet musluğunu oynasın diye artık.)

Bardaktaki sudan, sütten geçtim artık bu sabah beşte şıp şıp sesine uyanınca; dün fincanda salep bırakmıştım gelmiş onu bulup yarım fincan salebi götürmüş kahvaltı niyetine.

Çay, yeşil çay, ıhlamur, bitki çayı, sade nescafe filan ayırt etmiyor bu, ne yapayım ben bunu; bırakayım kendi haline diyorum,bırakayım mı kendi haline? Yanlış mı yaparım? Bir gün sıcak bir şey içip dili yansın da aklı başına mı gelsin? Cırcır mı olsun?

Okeye dördüncü mü çıkaralım, oralet de mi vereyim yanına portakallı?

 
kediler eğitilmez mi ya hiç, ne bileyim içerken yakalayınca hafifçe kafasına vurmak burnuna vurmak falan sert bir ses tonuyla ?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (26.11.14 20:46:09) 
eger cayi, kahveyi falan sekerli iciyorsan kesinlikle ortada birakma, onlarin bobrekleri sekeri cozemiyor, genetik olarak tum kedi ve kopekler seker hastasidir, kor olur guzelim kedin. ortada birakacaksan da kendi haline sekersiz birak. ama gene de kahve falan kediye ne kadar zarar verir bir bilgim yok, sen gene de birkac defa cezalandirirsan bu huyundan vazgecer, henuz genc hizli ogrenir.


  • kurbanlik koyun  (26.11.14 20:47:21) 
çok tatlıymış lan :) meraklı kedi, tepene de çıkabilir onlardan tatmak için. sen yiyorsun içiyorsun ya onu farkediyor, kendi de istiyor. bence kontrollü bir şekilde sıcak bardağı dokundur canı yansın hafiften. birkaç kez tekrarla bunu. aslında bi zararı yok, ortalıkta fazla boş bardak falan bulundurmasan da olur :) bir de oynasın diye taharet musluğunu neden açtın? pis orası ya daha fazla neden teşvik ediyorsun.. çok kınadım bu hareketini.


  • sehpa fx350  (26.11.14 20:48:00) 
@proletarier kıyamıyorum da yahu, kaçak kaçak yapıyor zibidi. :)

@kurbanlık koyun o yönden rahat azıcık içim, şekersiz her şey. :)

@sehpa ya o değil de, küvetin içinden su içiyor, çıldırtacak bu kedi beni.
  • kaymaktutmayansicaksut  (26.11.14 21:02:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.