[]

tatilde tanıştığım kızın sadece ismini ve çalıştığı yeri biliyorum

şöyle, tatilde bir arkadaş grubuyla tanışmıştım. aralarında bir kız vardı. en çok onunla konuşup zaman geçirmiştim. iş muhabbeti vs yaptığımız için ismi (soyadını değil) dışında çalıştığı yeri de biliyorum. bir de mezun olduğu üni yi ve yılını. ama onun dışında kız hakkında bir bilgim yok. sizce kızı nasıl bulabilirim?




 
üniversitenin fb sayfasına gir isme bak. ya da bölümün sayfası varsa ona bak. çalıştığı yer yakınsa uğrayıp konuş. üniversitenin mezunlar platformu gibi bişeyi varsa ona da bakabilirsin.


  • KidLazer  (22.11.14 12:38:42) 
facebookta arama kısmında iş yeri ve üniversite bilgilerini doldur arama yap :D


  • tirt star  (22.11.14 12:47:07) 
Bence Linkedin'den arat. Hem üniversite hem çalıştığı yer bilgisi orada vardır.


  • aychovsky  (22.11.14 12:56:42) 
Şu üniversitenin, bu bölümünden, şu yıl mezun olan var mı? Bi yeşillendirebilir mi? Ya da...
Falanca filan şirkette çalışan, çalışan birini tanıyan var mı? Yeşillendirebilir mi?
Teşekkürler..
gibi diye bi duyuru aç.
  • paranoyak senarist  (22.11.14 13:29:32 ~ 13:31:17) 
çalıştığı yere bi bahane ile gidip öğrenebilir misin acaba? yani diyelim bi hastanede çalışıyor ise sabahtan gitsen giriş kapısında rastlayabilirsin sanki, çok büyük bi yer değilse. ben de burda bi işim vardı bla bla diye de muhabbet açarsın.? saçma mı oldu. ben sadece 4 kişi ile aynı yorumu yapmayayım farklı akıl vereyim die şeetmiştim tişikirlir


  • camfrog sonmez  (22.11.14 13:58:50) 
çalıştığı yeri biliyorsan ulaşabilirsin sanki ya...
telefon edip x ile görüşebilir miyim demek bile sonuca ulaştırabilir.

  • icemint  (23.11.14 09:02:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.