[]

"Yalnızlığım sana emanet." ne demek?

Feridun'un bir şarkısı var. Orada "Yalnızlığım sana emanet." diyor. Burada anlatılmak istenen ne kısaca? Teşekkürler.




 
Bence hicbir sey. Cok uzun yillardir olan bir sey bence bu. Adamin biri bi soz yaziyor kendine cok anlamli geliyor ama aslinda hicbi anlama geldigi yok


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (31.10.14 11:19:27) 
seni bekliyorum gibi bişi bence.

eğer sen beni beklemezsen ben de beklemem de anlamı çıkarılır belki çok zorlarsan.
  • mayhemdemon  (31.10.14 11:22:17) 
ben de şu anlamı çıkardım: Sen buradasın ya, yalnızlığım seninle artık, sana verdim. ama sen gidersen, o yalnızlık geri bana gelecek. emaetimi geri alıcam gibi..

bi de "yanında" şarkısında geçen, "yalnızlığım mutludur yanında" falan diyor. bence bunun yanına hatun gelince, yalnızlığını hatuna devrediyor falan fistan..
  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (31.10.14 11:29:02) 
senden önce yalnızdım. sen geldin yalnızlıgımı aldın artık yalnız değilim diyor. ama emanet diyor, çünkü o da gidebilir. giderse yalnızlığı geri gelecek.


  • dafuq  (31.10.14 11:49:18) 
proletarier +1

illa bi anlam çıkarcaksak da senin çıkardığın anlam zor çıkar bence. öncesinde "habersiz çekip gidersem" diyo yani fd burda kalan değil giden.

zaten kızına yazmış galiba. "babanın varı yoğu yalnızlığıydı" gibi bişi olabilir bi kere bi röportajını okumuştum da bu yalnızlık duygusu içine fena işlemiş hissine kapılmıştım. ayrıca bahsedilen yalnızlık bi başkası gelince geçen yalnızlık değil bence.
  • bir garip seyyah  (31.10.14 12:13:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.