[]

yazım tarzı

ya ne bileyim byl yzrkn kısaltnlr bir de deleri daları misin mısınları doğru yazamayan insanlarla konusurken çok basit geliyorlar bana konustugum seye önem vermiyorum yani size de öyle oluyor mu?




 
Haklısın banada aynısı oluyor.


  • ufukcel  (29.10.14 14:22:19) 
Olmaz mı? Basit geldiğini söyleyemem de, içimdeki Grammar Nazi onu düzeltmek için ölüyor.
Mobilde yazmışsa o ayrı, çok zor yazabiliyorum telefonda da.

  • aychovsky  (29.10.14 14:23:13 ~ 14:24:02) 
Bana da oluyor. Nickimi alırken antrenmanı yanlış yazmışım, o bile baktıkça uyuz ediyor beni.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (29.10.14 14:24:00) 
  • high hopes of the sozluk  (29.10.14 14:25:20) 
Bana olmuyor.


  • damdanakan  (29.10.14 14:27:29) 
Bana tam tersi oluyor. Ben konuştuğum şeye çok önem verirken, karşımdaki kişi hiç önem vermiyormuş gibi hissediyorum. O yüzden ciddiye de alamıyorum öyle kişileri doğrusu.


  • m e l t e m  (29.10.14 14:28:56) 
mrb veya slmlar ile başlayan/biten iş maillerini bile kaale almıyorum genelde. seni ciddiye almayıp 3 tane tuşa basmaya üşenen adam olamaz benim gözümde


  • argent dawn  (29.10.14 14:30:08) 
de da ve ki yi duzgun ayirmayan insanlara deli oluyorum. deli deli. hele bir de o de'yi ayirmayip uzerine sertlestiriyorlar ya. "bakipta gelicem" mesela. ozensiz geliyor oyle insanlar. hani yine cok yakin aile arkadas yapinca cok sallamiyorum, alistim artik kimler yapiyor biliyorum ve yaninda rahat hissettigin insalarla konusurken boyle seylere ozen gostermemek tahammul edilebilir bence. ama tanimadigim, yeni tanistigim insanlar yaptigi zaman buyuk bir eksi puan olarak yaziliyor hanelerine. daha 2 yasindan beri konustugu dile hakim degilse yaptigi ise nasil guvenirim ben o insanin?

ama sorsan bunu yapmayan tek bir kisi yok etrafimda sanirim. sevgilim duzgun kullanmaya gayret ediyor arada hata yapsa da. ama o da yuzyillardir kisaltarak yaziyor. koca adam oldu boyle daha az vaktimi aliyor diyor inatla kisaltarak yaziyor. gerci artik o kadar alistim ki o da gozume batmiyor.

ama bir de mesela telefonda falan yazarken edebiyat hocasi gibi yapacagim, daha sonra sana geri donecegim gibi yumusak gler falan dahil herseyiyle duzgun yazanlara da sinir oluyorum bazen. gereksiz geliyor.
  • gerard  (29.10.14 14:30:56) 
isabetli tespit. ama ben senin yazına bakınca da özensizlik/basitlik gördüm. örnek; sadece ingilizce karakterler kullanılarak yazılmasını anlarım, türkçe karakterleri kullanmaya özen gösterilmesini de anlarım, ama aynı cümle içinde bi ordan bi burdan hooop olayına uyuz oluyorum.

ha, @gerard'ın dediği gibi aşırı formal bi uslupla "derhal oraya geleceğim" yazılması olmazsa olmaz değil tabii iş maili falan atmıyorsak. gelicem diye kısaltılabilir ona takılmıyorum. ayrıca konuşmada vurgu nasıl önemliyse (bkz: hitabet sanatı), yazıda da noktalamalar o kadar önemlidir bence. ona dikkat ederim.
  • cevap botu  (29.10.14 15:30:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.