[]

İlişkisi Olan Bir Kız Neden Facebook Profiline "ilişkisi yok" durumu Ekler?

29 yaşında bankacı bir kız var. İşten eve gidince işi gücü facebook falan.
ilişkisi var diye duydum son 2 aydır. instagram'a kalpli hediyeler falan eklemiş ama hiç couple fotosu yok.

Ve facebook profilinde her bilfisi kapalı/gizli ama ilişki durumu herkese görünür halde ve ilişkisi yok yazıyor.

Amacı ne? ben bu kızla beraber olmuştum bi ara. merak ettim sadece.

 
Belki yanlış duymuşsunuzdur, olamaz mı?

Biriyle çıkmaya başlar başlamaz ilişkisi var diye güncelleme yapsa "evde kalmış" gibi olur. Ayrıca belki henüz ilişkisinin ciddiyetinden emin değildir ve Facebook'ta fotoğraf filan koyup ilişkisini herkese ilan ederek karşı tarafın gözünü korkutmak istemiyordur.
  • m e l t e m  (21.10.14 02:41:32) 
saçma sapan ilişkiler ya. kendinden emin olamamadan tut yedekleri sahaya sürmeye hazırlanıyor'a kadar bi ton şey sayabilirim sana burda ama nezaketimden ödün vermek istemiyorum şu güzel saatte. tam 3 e on varken hem de.


  • Solem  (21.10.14 02:52:13) 
Neden eklemesin? Benim de erkek arkadaşımla fotoğraflarım vs. var ama ilişki durumu gibi saçma sapan bir şey yapmadım, daha doğrusu facebooku açtıktan sonra değiştirmedim hiç. insanların gözüne sokmaya gerek olmadığını düşünüyorum. fotoğraf eklemek başka gidip de ben bu adamla sevgiliyim!! demek başka. daha doğrusu itici.


  • iste o kavunici balik  (21.10.14 03:41:30) 
Lan feysi bu kadar ciddiye almayın.


  • saksı  (21.10.14 05:52:50) 
En net cevabı şu: Annesi, babası, halası, dayısı, danası, çolak çombalak kaç akraba varsa eklidir Facebook'ta ve öyle durumlarda zaten ilişki kısmı boş bırakılır. Ayrıca "Burcu'larda kalma" kısmının da şüphe çekmemesi gerek, zaten Facebook'ta kabak gibi "İlişkisi yok" yazıyorsa aile kıllansa bile daha az kıllanır durumdan. Kendim de yaptım zamanında, arkadaşlarım da bol bol yaptılar.

Instagram'da dayı, mayı olmuyor genelde; orada daha rahat insan.
  • aychovsky  (21.10.14 07:28:07 ~ 07:50:25) 
kendininkini "in a relationship" yapıp, "in your face" diyin.


  • [silinmiş]  (21.10.14 09:14:44) 
sevgilisine çok sinirlenip böyle birşey yapmış olabilir. adam onu çok üzmüşse, hayalkırıklığına uğratmışsa yaptığı bir davranışla, yaşadığı öfke ve üzüntüyle yapmış olabilir.


  • rock n roll  (21.10.14 11:20:30) 
aychovsky haklı. ben baştan beri yazmadığım için ilişki durumunu, hala kapalı. kimse sorgulamıyor aileden. belki kız daha önce yazdı, işler "getir tanışalım"a geldi, kız rahatsız oldu, bilemezsin ki. facebook'ta ailen ekliyse, rahibe teresa gibi takılmak zorunda kalabiliyorsun gözlerine soka soka.

yani durumun büyük bir ihtimalle senle veya herhangi bir erkekle ilgisi yoktur.
  • pokerface  (21.10.14 12:16:06) 
işi olan ama iş arayan bir sürü çalışan var.. onun gibi bişey işte.


  • coripack1  (21.10.14 18:35:13) 
aile mevzusu da olabilir. sevgilisi olduğunu duyurursa insanlardan tepki görecek konumda olabilir. baba, abi, akraba baskısı falan.


  • sen git ben geliyorum  (22.10.14 10:08:20) 
babam görür kızar ayağına sevgilisini yemiştir. neyse bişi demeyeceğim.


  • fallthepieces  (22.10.14 10:10:10) 
bence sen buna degil de, 29 yasinda hala isi gucu facebook olan biriyle zamaninda birlikte olduguna yan.

belki daha iliskisi yeterince ciddi olmadigi icin degistirmemistir.
  • gerard  (22.10.14 18:38:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.