[]

Bilgisayar monitörü olarak kullanmak için en iyi f/p 32" tv nedir?

merhaba arkadaşlar. n11 kampanyası varken (forum.donanimhaber.com) uzun zamandır aklımda olan bilgisayarım için 32" tv almak istiyorum.

şuan 21.5" kullanıyorum bir ara 26" samsung monitör kullanmıştım tekrar 21.5"e düşünce sıkıntı oldu.

bilgisayara hdmi ile bağlayıp kullanacağım. smart falan filan önemli degil. tek istediğim oyunlarda, akıcı sahnelerde iz blur yapmasın.

ne önerirsiniz?

 
aynısını 55" tv ile yapıyorum, muhteşem oluyor. televizyon boyutunu büyütmenizi öneririm. fiyat o kadar artmıyor.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (19.10.14 07:37:15) 
yakın mesafeden kullanacağım, 32" bile büyük aslında :)


  • seni sevenleri bir kere uzdun  (19.10.14 18:54:38) 
şu an aklımda bi model yok yalnız ghosting ve input lag olmamasına dikkat edin ghosting hareketli sahnelerde iz kalmasıdır sizin dediğiniz gibi. input lag ise mesela oyunda ileri tuşuna basarsınız pc onu anında algılar işleme koyar ancak tv'den dolayı görüntü size geç gelebilir ona da dikkat edin.


  • toua tokuchi  (19.10.14 19:09:06) 
bunları biliyorum fakat hangi modeli seçmeliyim :)


  • seni sevenleri bir kere uzdun  (19.10.14 23:49:05) 
lg ıps panel bi tv monitör vardı o çok iyi 27' bulabilirsen bir bak full hd olmasına dikkat et ve tv-monitör olsun cihaz


  • bluebey  (19.10.14 23:51:52) 
çözünürlüğe dikkat ediyorsanız, yakın mesafeden kullanmak için en fazla 27 inç alın bence, lg'nin o monitörü ben de incelemiştim, hatta bir ara epey ucuzdu diğerlerine göre, ama amazon'da çok şikayet vardı hakkında, onun yerine benzer paraya 24 inç aldım..
32 inç diyorsanız, sanırım yeni 4k modellerin çözünürlükleri 31-32 inç için ideal, tabi fiyat da güzel olur.

  • yalnux  (19.10.14 23:54:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.