[]

karikatür & tercih

karikatür uykusuz son sayıdan.

yan masadaki duruma dikkat çekmek istiyorum elemanın da yaptığı gibi.

sırayla sadece kırmızı ile gösterdiklerimi okusanız yeterli:

postimg.org


burada kız sevgiliniz de olabilir, yazdığınız bir kız da olabilir, arkadaşınız olan bir kız da olabilir.

sorum şu ki bu davranışın altında yatan sebepler neler olabilir sizce?

 
kız diğer eleman ile başbaşa kalmak istiyor ve bu tip orda fazlalıkkkkkk.


  • bdsm izmir  (14.10.14 20:48:03) 
bu davranışın altında yatan sebepler kızla ilişki durumunuza göre farklılık illaki gösterecektir. göreceli daha yakın arkadaşınız/sevgiliniz ise masadaki şahısı gereksiz 3. kişi gibi hissettirmemek adına, onaylamadığı bir fikri yalancıktan onaylıyor olabilir. uzun süredir tanıştığınız arkadaşınız/sevgiliniz ise bütün fikirleriniz,düşünceleriniz, varlığınızla onun hayatının bir parçasısınızdır, onun hayatında pek yer almayan biri kendi fikir,düşüncelerini tekrar gözden geçirmesine yol açabilir. arkadaşa ya da bir yakına danışılabilecek bir sorunun duyuruda yabancılara danışılması bu duruma bir örnektir.

kızla ilişki durumunuz ne olursa olsun siz onu bilmeden ya da bilerek kızdırdıysanız bu şekilde davranabilir. ona yazıyorsanız size kendince tatlı bir kapris yapıyordur ya da size ince bir şekilde sizle ilgilenmediğini belirtmek istiyordur. yine ilişki durumu gözetmeksizin kız diğer şahısın kendisinden etkilenmiş olabilir ya da sizi o kadar hafife alıyordur ki ne derseniz deyin önemsiz ve sıkıcı geliyordur ona.

bu davranış şeklinin altında yatan sebeplere çok daha fazla örnek verilebilir, sormak istediğin kendi yaşamınla ilgili ise alakasız cevaplar almış olabilirsin. sorunu daha dar bir alana taşır, daha keskinleştirirsen istediğine daha yakın ve net cevaplar alacağını düşünüyorum.
  • cikis yolu  (14.10.14 21:48:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.