[]

"milli takım keşke yenilseydi" demek suç mu?

sabahleyin ofiste tartıştığım konu. tartıştığım kişi de müdürüm.
"keşke yenilselerdi de akılları başlarına gelseydi" dedim.
dediğim tek şey bu..
"bunu milli takım için diyemezsin. kulup takımları için soyle ama milli takım için soyleme" filan dedi.
ben de soyleyebileceğimi, milli hassasiyet ya da duyguların herhangi bi spor karşılaşmasından dolayı sınanamayacağını, böyle küçük takımlara yenildikten sonra federasyon başkanından malzemecesine kadar herkesin kendine çeki düzen verebileceğini falan söyledim.
ama resmen gerildim.
haksız mıyım? en azından bunu bana söyleyebilirsiniz..

 
haklısın. böyle mal tipler yüzünden bu halde zaten takım. omo möllö tokom öçön böylö konoşomozsonoz :((8 niye konuşamıyormuşsak. milli takımı gaziler, mareşaller oynatıyor sanki amk. adamlar milyon dolar alsın, kulübü dahi olmayan yarı profesyonel seviyesindeki topçuları yenemesin, bu takımı desteklemeyince suçlu biz olalım. sie.


  • pescador  (14.10.14 11:42:38) 
Haklısın, 8-10 yeselerdi keşke bile diyebilirsin. Türk futbolunu yabancı sınırı gibi komik bir kuralla bu hale getirenler utanmıyorsa sen niye utanasın.


  • bass solo take one  (14.10.14 11:42:51) 
kesinlikle değil dün ben zaten bizim topçuların artist artis letonların üzerlerine yürümelerine çok fena ayar oldum..


  • she aint you  (14.10.14 11:43:15) 
"onlar mücadele ediyor, ben 5 km koşuyorum geberiyoruma" getirdi lafı bir ara. tam o an da aslında muhabbeti bitirmem gerekiyordu da, ben de konuşuyorum işte bok varmış gibi.
la adamlar sanki senin gibi besleniyor, senin gibi antreman yapıyorlar sanki.
işte böyle kişilerle çalışmak durumundayız.
skym
  • hede hodo  (14.10.14 11:50:16) 
Haklısın da, kendini savunma biçimin bile saçma. Vatansever olmak zorunda da değilsin ki. Sanki milli hassasiyet taşımamak suçmuş gibi.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (14.10.14 11:52:02) 
Bu şekilde düşünüyorsan normal. Ama yenilsin şikeci tüpçü o. çocukları gibi bi tavrın varsa yanlış


  • fuzzy olmak istemistim  (14.10.14 11:56:11) 
@bugunku antremanda goz dolduran futbolcu

hassasiyetleri olan biriyim. beni bu şekilde sınaması garip oldu. o cümleyi kurdurtan o oldu maalesf..
  • hede hodo  (14.10.14 11:57:31) 
@fuzzy olmak istemistim
kesinlikle o şekilde olmadı. tartışma futbol maçından hassasiyetlere döndü. geren ve canımı sıkan bu oldu..

  • hede hodo  (14.10.14 12:03:47) 
hayır suç değil. milliyetçi birisiyim ve milli takım puan alamadığı için seviniyorum. herşey toz pembe değil bunu görsünler istiyorum.

ayrıca alt tarafı top oyunu amk. sanki ülkenin savaşta yenilmesini istemişiz. milli takıma bu kadar anlam yüklemek saçma.
  • dafuq  (14.10.14 12:14:29) 
@dafuq
aynen oyle. ayrıca boyle kişilerle pek muhabbete de girmeye yok. bu da anlasıldı..

  • hede hodo  (14.10.14 16:48:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.