[]

İzmir Adnan Menderes havaalanı --> Kemalpaşa

Havaalanından (veya şehir merkezinden) şu adrese nasıl giderim ve ortalama ne kadar sürer ?

Ankara karayolu 26. Km Kemalpaşa / İzmir

Not: İzmiri hiiiiç bilmiyorum :/

 
Havaalanından çıkşta Bornova yönündeki otobana bağlan, Bornova'dan çık ve ordan Kemalpaşa tabelalarını takip et.


  • caknikilsin  (10.10.14 16:13:33) 
Araç kiralayıp gitmeyecekseniz, havaalanından 204 no.lu belediye otobüsü ile otogara gidip oradan da Kemalpaşa dolmuşlarıyla gidebilirsiniz.

S.S BAĞYURDU / İzmir Otogar: 0232 472 01 80 -81/ 472 12 13
İzmir > Halilbeyli, Kemalpaşa, Bağyurdu

Şehir içinden 765 no.lu otobüs de var ama size uymaz gibi geldi. www.eshot.gov.tr den kontrol edebilirsiniz.

havaalanı -> otogar 1 saate yakın sürüyor. otogar -> kemalpaşa da çok uzak değil aslında ama dolmuşla bilmiyorum sanırım 1 saate yakın da o sürer.
  • ben yapmadim miki yapti  (10.10.14 16:18:09) 
@caknikilsin ne yazık ki arabasız olacağım

@ben yapmadim miki yaptı En son geldiğimde havaalanı otogar arasını belediye otobüsü ile 20 dkda gitmişti. Çevre yolundan gittiğini söylemişti şöför.. Çok teşekkür ediyorum çok sağolun :)
  • ondkz  (10.10.14 16:30:30) 
otogardan iki dolmuş var kemalpaşa'ya. ulucak'tan geçene bineceksiniz (4 tl fln olabilir). bahsettiğiniz yer ulucak dolmuşuyla bornova'dan 35 dakika sürüyor. otogardan da bornova'ya 15 dakika sürüyordur diye tahmin ediyorum.
otogardan ayrıca turgutlu otobüsü var, ona binerseniz ulucak'ın içini dolaşmadığı için daha hızlı gidersiniz.
yolun 25. km'sinde de ben çalışıyorum, ondan bu ulaşım araçlarıyla haşır neşir oldum. daha detaylı bilgi isterseniz sorabilirsiniz.
  • pati  (10.10.14 19:15:30) 
@pati. Çok teşekkür ederim :) havaalanından 204 nolu belediye otobüsüne binip ptogara geçerim, dediğiniz gibi turgutlu otobüsüne biner, kemalpaşaya geçerim en iyisi böyle oluyor sanırım :)) teşekkürler herkese :)


  • ondkz  (10.10.14 20:58:13) 
bir de tüyo vereyim: otogarda dolmuşçulara turgutlu otobüsü nerde diye sorarsanız, gideceğiniz yeri de ağzınızdan kaçırırsanız, turgutlu'ya otobüs gitmez yok öyle bi otobüs, bu dolmuşlar geçer ordan deyip sizi dolmuşa bindirirler.


  • pati  (10.10.14 22:13:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.