[]

"berjer koltuklar" az bi fikrinizi söyleyin :)

şimdi bu bilgi sorusu değil, tamamen anket gibi bir şey. o yüzden fikrinizi söylerseniz sevinirim.

şimdi ben kendimi bildim bileli şu berjer koltuklara hastayım ama bu böyle değişik kılıfları olanlara..
misal şurada ;

www.dekorazon.com

bunlar gibi vs..

şimdi fiyatları deli gibi.

1 yıldır aklıma olan bir şey var. bizim burada koltuk döşemesi yapan bir usta var.
adam bunlardan yapıyor. işinde de iyi yani genç biri değil artık tecrübeli adam çatır çatır yapıyor..

bunlara bu paraları gerçekten veren var mı yaw?
bir site açsam bu ürünlerden koysam işte 100 tane farklı model.
sadece berjer ve tekli koltuk.

fiyatları düşürsem yarı fiyatına.

satılır mı sizce? çünkü deli paralar var bu işte galiba.

 
döşeme yapan usta demişsiniz de, hazır koltuk üzerine döşemeyi yeniliyordur o. sıfırdan koltuk yapmıyordur ki. ha ama koltuğun iskeletini de kendi yapıyorsa, yani aynı anda marangozsa ve daha ucuza maledebiliyorsa satılır tabi.


  • alice practice  (21.09.14 11:40:33) 
fiyatları yarıya da düşsen almam şahsen. ikici el bi berjerin kaplatmak bu denli pahalı olamaz. ha bu işlerden anlamayan nice insan bakıp koltuğa vurulur alır o ayrı. senin sermayenle de alakalı tabi. aldın yaptın koltukları bekle bakalım müşteriyi günlerce belki aylarca tek bi kalem dahi satmadan hem. depo alanı da şart hem sonra. nerde muhafaza edeceksin bu da bi maliyet.


  • selvi boylum al kaseltzerim  (21.09.14 11:41:34) 
birçoğumuzun tanıdığı uasta vardır bence. bilmediğim bir siteden almak yerine güvendiğim ustaya ben de yaptırırım.


  • sheridans  (21.09.14 11:44:12) 
2.el olmayacak.

iskeletini falan gidip alacağız. sıfırdan yapacağız zaten aynı gün ya da ertesi gün kargo değil. 4-5 gün içinde kargo olacak. kumaşları falan da satıyorlar. onlarca kumaş var.

sipariş üzerine olacak. o olayı nasıl ayarlarız. fotoşop ile örnek çalışması yapabilir miyiz elimizdeki kumaşlar ile?
  • yapma volkan  (21.09.14 12:55:56) 
işte iskeletini yayını süngerini vs. ayrı alınca da ucuza gelmeyebilir. üstelik tektip değil, bir kaç çeşit iskelet modeliniz olmalı, her iskelet modelinden basic bir kumaşla birer örnek yaptırıp, kumaş chart ınızı da koyarsınız, bu bu desenlerde yapabiliyoruz diye. iskelet de ayrıca çizilmesi tasarlanması gereken bir şey, farklı modeller için, bir tane de marangoz usta lazım.ahşap mı kullanacaksınız metal doğrama mı kullanacaksınız hatta ona göre usta da değişir iskeleti yapacak olan. kumaş kaplama kısmı en son kısmı işin.


  • alice practice  (21.09.14 14:22:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.