[]

gastronomi sonrası yüksek lisans

ne önerirsiniz? gastronomi yüksek lisansı hem çok az hem de olanlarda cordon blue gibi deli gibi rakamlar talep eden okullar şimdilik bulduğum en ucuz okul yıllık 45 bin lira istiyor. türkiye de yüksek lisansını yapabilirim ama inanın o kadar berbat durumdalar ki onlar bana bir halt öğreteceğine ben onlara öğretecek durumdayım o nedenle yurtdışını istiyorum. italyada bir iki okul buldum ama onlarında ne dedikleri belli değil ayrıca türkiyedeyken italyanca öğrenmemizi falan talep ediyorlar.

şimdi soruma geleyim. ben illa ki gastronomi alanında mı yüksek yapmak zorundayım? akademisyenlik istiyorum sonrası doktora yani. buna göre bana hangi alanda devam etmemi önerirsiniz? kafam çok karışık şu saatte hala deli gibi araştırıyorum. almanya gibi ülkelerde gıda teknolojisi, beslenme vs için yüksek var var bana bir faydası olur mu? bazılarında biyokimya, mikrobiyoloji vs gibi dersler var ben bir garip sosyalciyim kimya-mimya bizi aşar kendimin bilincindeyim yani ona göre bölüm önerisinde bulunsanız? yok bulunamazsanız hangi alanlara yönelebilirim komik durmaz o konuda fikir verseniz.


 
Valla bence turizm gibi bir şey üzerine de yapabilirsin. turizm yöneticiliği, otel yöneticiliği ne biliyim benzeri şeyler.


  • secilmis uye  (18.09.14 12:00:00) 
Bir öneri değil ama bir ricam var. Mail adresinizi verebilirseniz bir arkadaşım size bu konularda danışmak istiyor. Yetkili bi abiye benziyor dediler senin için.


  • safakali  (15.06.17 23:26:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.