[]

Gmail'e girerken "oturumu açık tut" yanlış şifre kaydediyor?

İlk girerken mail adresimi ve şifremi giriyorum ve oturumu açık tut'a tik koyuyorum.
oturumu kapatıp tekrar açmaya kalkınca, mail adresi ve şifre kendiliğinden dolu oluyor. Oturum aç diyorum ama mail ya da şifre yanlış diyor.

Tüm tarama verilerini temizledim. tekrar giriş yaptım. Hala otomatik doldurduğu şifre için yanlış diyor.

bu otomatik doldurmayı neden yaptığını da anlamadım. ben şifreyi kaydet falan diye bir şeye tıklamadım ki?

bunu neden ve nasıl yapıyor ve niçin yanlış bir şey kaydediyor? noktalar olarak gösterdiği için de ne kaydettiğini de biliyorum.

bu, google account olayıyla ilgili olabilir mi acaba? onu sildiğimi sanıyorum. varsa da bahsettiğim olayda nasıl devreye giriyor, işin içinden çıkamadım.

 
onun oturumu acik tut'la bir ilgisi yok. bilgisayar onceki sifreni kaydetmis muhtemelen. tarayici ayarlarindan degistirmen gerek. onun da gecmisi silmekle bir ilgisi yok. ozel olarak girip duzeltmen lazim.


  • bohr atom modeli  (16.09.14 16:18:50) 
google chrome ile o browserda böyle bir mallık var evet. benim yemeksepeti.com şifreme aynı muameleyi yapıyor.


  • teknikekip  (16.09.14 16:21:14) 
Chrome kullanıyorsunuz sanırım.

Ayarlar > Gelişmiş Ayarları göster > Şifreler ve formlar kısmından "Şifreleri Yönet"e tıkla, oradan bu bahsettiğin websitesinin şifresini sildiğinde hallolacak muhtemelen.
  • pan kediayak  (16.09.14 17:07:41) 
@duyulmasi gerektigi kadar
@pan ked'ayak

dediklerinizi yaptim
bir sey degismedi
  • gijilti  (16.09.14 17:32:42) 
Olayın "geçmişi sil" ile alakası yok arkadaşlar. Aynısı benimde başıma geldi yemeksepeti sayfasında. başka bi şey var bu işte.


  • teknikekip  (16.09.14 19:51:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.