[]

ankara'da şu semtlerden hangisinde yaşamalı?

aşağı ayrancı'da şimşek sokak dolaylarında mı,
kurtuluş dedeefendi sokak dolaylarında mı yaşamak daha mantıklı?
sessiz sakin yaşayan biriyim, haftada birkaç gün kızılay'dan metro kullanacağım. aşağı ayrancı'da uygun fiyata bir ev buldum, teraslı ve güzel. bir sene için uygun bir fiyata evini bana bırakacak biri var.
kurtuluş'ta ise durumum karışık, ev de bulamadım... ama o semtte bir senedir yaşadığım, ankara üniversitesi'nin kütüphanesini filan çok kullandığım için sanırım alıştım.

kızılay'a yürüme mesafesi, etrafındaki park,yürüyüş alanları vs katılıp düşünüldüğünde, sizce hangi semti tercih etmeliyim?

 
bülbülderesi-yaprak sokak civarı da fena değil.


  • balporsugu  (08.09.14 14:07:09 ~ 14:07:18) 
Ayrancı tabi ki. Yürüme mesafesi olarak Kurtuluş'tan çok da fazla değil sanırım orası. Ayrancı Kurtuluş tarafından daha sakin ve insanları daha düzgün bi yer.


  • buff  (08.09.14 14:08:21) 
ayrancı kesinlikle.


  • suspendline  (08.09.14 14:09:32) 
Ayranci tabi ki.


  • jihat  (08.09.14 14:16:05) 
belirttiğin koşullarda her türlü ayrancı. kaldı ki ayrancı bana göre ankara'nın en güzel yerlerinden birisi.

ama öte yandan, her gün metroya binmek için kızılay'a gideceksen aşağı ayrancı biraz ters olabiliyor. gerçi şimşek sokak çok uzak bir sokak değil. 15-20 dakika yürüyerek kızılay'a ulaşabilirsin. ama otobüse bineyim dersen, şimşek sokağın oralardan sadece 427 geçiyor ve o da taa atakule'nin altına kadar gidip oradan dolanıp geliyor.

edit:

üçüncü bir ihtimal de şu: şimşek sokağın biraz daha yukarılarında isen, kuveyt caddesi ile güvenliğin kesiştiği noktaya yürüyüp, oradaki çiğköftecinin önünden otobüse binebilirsin. bu durumda otobüs doğrudan atatürk bulvarına çıkar, 5-10 dakika içinde de kızılay'a varır.
  • starborn  (08.09.14 14:29:33 ~ 14:31:06) 
ayrancı kesinlikle


  • laranja  (10.09.14 10:13:53) 
İkisi de Kızılay'a yürüme mesafesinde işte. Ama sakinlik ve insan kalite olarak Ayrancı daha iyidir.


  • osurdum  (10.09.14 10:15:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.