[]

Bağırsak Kurtları

Bunlarla başı belada olup sonradan kurtulanlar var mı aranızda?
Nasıl bir yol izlediniz?
Doktora gittiyseniz nasıl bir tedavi uygulandı? Ayrıntılı olarak anlatır mısınız?
Başka türlü ilaçlar kullandıysanız sonuç ne oldu?

Yıllardır birlikteyiz bu canlılarla (rahat 20 yıl olmuştur), öyle büyük şikayetlerim de yok aslında, yıllarca hep hayvan gibi yemek yiyip kilo alamamam bunlara bağlandı ben de bu sebeple memnundum.
Fakat sadece içeride dursalar sıkıntı yok dışarıya da çıkıyorlar ara ara, çocuklara hep "kurt var sanki duramıyor yerinde" demeleri meğer ne kadar da doğruymuş.

Ne yapsam, bazı ilaçlar varmış döküyormuş, bazı kurtlar varmış çok uzunmuş, ben dökülürken görsem öyle uzun bir şey düşer bayılırım.

Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

 
ben hiç dökmedim ama bildiğim kadarıyla önce gaitadan kesin tanı koyulması lazım, hangi çeşit parazit olduğuna dair.
sonrasında da ilaç kullanıyorsunuz dökmek için ama kurtulmanın zorluğu şurda:

yumurtaları çamaşırlarınızda, çarşaflarınızda bile oluyor dolasıyla her gün her şeyinizi kaynar suyla vs yıkayıp sıcak ütü basmanız lazım. yoksa dökseniz de geri kapıyorsunuz.
evde başka birey varsa daha beter, birbirinize geçiyor, birisi dikkat etmese öbürüne bulaşıyor.
her gün tuttuğunuz kapı koluna kadar çamaşırlı suyla silin diyolar , elini iç çamaşırına vs götürmiceksin misal kaşınırsa filan.
elinde de yumurtalar oldukça yine kendi kendini enfekte ediyorsunuz.
zorluğu dökmekte değil yani bu temizlikk kısmında.

her gün çarşafları, çamaşırları değiştir.

ve mutlaka doktora git ilaç etkili olur.

bir de her dışkılama sonrası tuvaleti çamaşır suyuyla vs temizlemen laızm.
  • neferkitty  (06.09.14 16:52:51 ~ 16:53:33) 
Neden aklımda bu kadar kalmış bilmiyorum ama sabahları kabakçekirdeği yersen döküyormuş diye biliyorum.
Yani doktora mutlaka gidin gene de bu yöntemi de denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.

  • innerbliss  (06.09.14 17:30:45) 
kabak cekirdegi dokmez:)) ya da ancak olmus olanlari tahliye eder. gerisi barsak ceperine tutunmus durumda. 20 yil sonra ayiptir kardesim, neyi bekledin allasen?

uzun olan tenya, yassi eriste gibidir. doktor ilaci verecek, saglam olsun diye iki kere kullancan, atmak icin mushil ve bitecek. 20 yil, ohaaa. boktan parazit yuzunden olsen iyi mi?

tekrar kapmak olayi ise parazitin cinsine gore degisir. her yumurta carsafta donda hayatta kalamaz. onun icin gaita tahlili lazim.
  • no avalon  (06.09.14 18:05:04) 
Doktora git birtakim testlerden sonra ilaç veriyor her diskilamanda parazitlerde çıkıyor dışarı oyle öyle bitiyor. Sonrasinda salam sucuk vs cig etler parazit oluşturuyor yeme.


  • queensalvoo  (07.09.14 09:31:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.