[]

beyaz t-shirtteki sarı parfüm lekesinden kurtulmak

Leke çıkarıcı+deterjan kullanarak makineye attım, yıkadım çıkmadı.
Her derde deva beyaz sabun ile çitiledim, yıkadım yine oradan bana bakıyor.
Ayşe Teyze'nin çamaşırları yıpratmayan çamaşır suyunu denemekten çekiniyorum ne kadar seyreltsem de su ile ( giysinin renginden beyaz bir yuvarlak veya delik oluşmasın giyside)

Google sıcak gliserin, amonyak veya ispirto der.sodyum sülfat kullanın diyen bile var. (sanki kimya laboratuvarı işletiyor her yurdum kadını)


Denenen ve başarılı olan, yukarıdaki malzemeleri arayıp bulmak için ter dökmeyeceğim bir yol bilen var mıdır?

 
şöyle yapmıştım tamamı beyaz bir kıyafetime: makinaya attım, üzerine de domestos döktüm sonra çalıştırdım makinayı. bembeyaz oldu. leke gitti, renk farkı kalmadı.


  • kırmızıkaşekaban  (01.09.14 21:53:14) 
Legene bol su ve biraz camasir suyu dokup tisortu icinde 2 saat bekletmistim. Bembeyaz oldu.


  • cezzar dede  (01.09.14 22:26:29) 
Evet, leğen su ve makul miktarda çamaşır suyunu denedim, t shirt'ün parfumlu yerleri ayşe teyze reklamındaki ace kullanmayan tarafın çarşafı gibi yırtıldi.
Işin ilginci sadece parfüm lekesi olan yerler zedelendi, geri kalan kumaş sağlam, ama resmen eridi o kısımlar.
Ince kumaslara uygulamiyoruz çamaşır suyunu. Benzer bir sorunda arama yapanlara not düşeyim.
  • kaymaktutmayansicaksut  (03.09.14 23:35:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.