[]

Ölüdeniz'de "Neyi" hangi firmayla yapalım?

Önümüzdeki hafta Ölüdeniz'deyiz. Yakın zamanda oraları gören ve aşağıda yazacağım aktivitelere katılan arkadaşlardan firma önerisi, ücretler hakkında bilgi ve ipuçları soruyorum. Şimdiden teşekkürler

Yamaç Paraşütü
Tekne Turu
Rafting
Safari

 
baba dağından yamaç paraşütü, mutlaka yapın.

bu işi yapan birden fazla firma var mıydı hatırlamıyorum.
hocaların çoğu tecrübeli, gözünüze keko olmayan bir hoca kestirin onunla beraber atlayın. araçla dağa çıkarıyorlar, orada hazırlıklar yapılıyor hocayla beraber atlıyorsunuz. sizin isteğinize bağlı olarak spin vb.. hareketleri yapıyorlar -tabi rüzgara da bağlı-. göreceğiniz manzara da ayrı bir şey zaten.

daha sonra plajın arkasındaki yola yeşil uzun bir halı/yolluk? seriyorlar gidince dikkatinizi çekecek zaten -uçak pisti gibi- oraya iniş yapıyorsunuz, ekipmanlarınız çıkartılıyor. 3 dakika sonra gidip tekrar denize giriyorsunuz.
  • zebragibi  (19.08.14 01:16:57) 
Yamac parasutunde atlayis diye bir sey yok. Hoca degil pilot. Ve o pilotlarin cogu "alayli". Yani isi sadece gorerek, kanat katlayarak, pilotlarin arkasini toplayarak ogrenen kisiler. Profesyonel falan degiller.

Reaction'da yigit yildirim var. kendisi odtu ve gazi havacik kuluplerinin kurucusu, turkiye sampiyonu ve dunya dereceleri olan birisi.

O yoksa veya cok doluysa gravity'de fatih saritarla. Bu da universite kuluplerinde ve ozel kuluplerde egitmendi, simdi keyfine tandemcilik yapiyor.

Fiyatlarla ilgili hicbir fikrim yok.
  • letheavendangered  (19.08.14 01:39:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.