[]

hayvan ilanlarında niye "tatlı" olduğu belirtiliyor illa?

ya derdimi sikebilirsiniz, buyrun serbest... ama çok eğreti durmuyor mu?

dünyalar tatlısı kedicik, bu minik sevimli yavrumuz vs... böyle yaptığınız zaman hayvanlara "ürün" muamelesi yapmış olmuyor musunuz? insanlar alsın, baksın diye illa şirin olduklarını vurgulama ihtiyacı mı hissediyorsunuz? çok yapmacık ve sinir bozucu oluyor. kedi lan bu. sevmeyen sevmiyordur, ilana bakacak adam da zaten kediyi her türlü sever, illa "şirin" olduğunu yazmanıza gerek yok. SOKAKLARDA BİSSÜRÜ HAYVAN VAR!! PARA VERİP HAYVAN ALMAYIN!! diyen tipler niye burada ilan verirken hayvandan ziyade şirinliğine vurgu yapıyor?

bi çay içeyim hararetimi alsın.

 
niye eğreti dursun? papatya, melisa çayı iç, meditasyon yap. evrene pozitif enerji yolla. hatta duyuru olarak yapalım bunu, herkeste bir asabiyet, trip.


  • rock n roll  (09.08.14 20:57:16) 
Algı oyunları, istemsiz de olabilir; fazla takılmayalım, çay içelim güzelleşelim.


  • Octavarium  (09.08.14 21:00:42) 
çay mı var? 2 açık çay alırız.

İstemsiz oluyor bence tatlı olmasa bile tatlı diyor herkes sevgiyle yaklaştığı için tüm hepsi tatlı geliyor sahibine.
  • basond  (09.08.14 21:02:54) 
çay iç kanka.


  • baldur  (09.08.14 21:04:20) 
tek kelime: ikiyuzluluk


  • babamasoliimbananickaldirsin  (09.08.14 21:28:57) 
Siz bir de o kedileri/köpekleri severken söylediklerimizi, kendimizden nasıl geçtiğimizi duysanız/görseniz seri katil olursunuz demek ki :))

Çay iyidir.
  • istinyede bekle  (09.08.14 21:46:15) 
hayvanseverlerin mallığı işte.

tatlı hayvanın sevilmeye hakkı var tatlı olmayan gitsin sokakta aç yatsın ölsün.
  • siradisi00  (09.08.14 21:46:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.