[]

Okunuşu "siv" olan ingilizce kelime

İngiltere'deyim. Deri saatimin kayışı yırtılmıştı. Gittim terziye saatçiye götür falan dedi. Ben de saatçiye gerek yok sen yaparsın "you can sew(siv diye telaffuz ettim)" falan dedim. Adam almadı benim işi. Ama bu "sew"(dikmek fiili) sov diye okunuyormuş ya la:) ben ne dedim adama siv diye okuyarak acaba?




 
inşallah bir küfüre denk gelmemişsindir. aklıma uyan bişi gelmedi


  • fallthepieces  (06.08.14 10:44:29 ~ 10:44:55) 
sieve var siiv diye okunuyor. elek veya elemek anlamına geliyor


  • argent dawn  (06.08.14 10:45:41) 
sewer lağım demek kısmen de olsa sivvrrr diye okunuyor :/


  • dwight  (06.08.14 11:27:43) 
ne dediğinin önemi yok adam yabancı olduğunu anlamıştır zaten. yapmayacağını söylemiş, sen ne desen yapmayacaktı onu.


  • instant crush  (06.08.14 11:36:03 ~ 11:36:21) 
Terzinin elindeki makina deriyi dikmez, deri terzisi ayridir. Ama ne demek istedigini anlamistir muhtemelen.


  • old possum  (06.08.14 13:03:37) 
@old possum gittiğim dükkan multi servis denen bir yer; terzilikten, tut kuru temizlemeye, anahtar kesiminden ayakkabı tamirine kadar her şey yapıyorlar. Saatimi biraz pahalı bir şey zannedip risk almak istemedi bence.


  • speedy  (06.08.14 13:21:19) 
bence yabancı olduğunu anladı ve seninle uğraşmak istemedi, biliyorum öyle tipleri


  • fallthepieces  (06.08.14 15:28:25) 
anlamistir, bulasmak istememis.


  • aleksey fyodorovich karamazov  (06.08.14 15:56:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.