[]

Wordpress, Blogspot ve Blogger

Bu blog servislerini bana açıklayabilir misiniz? Hangisi en iyidir ya da en kötüdür? Avantajları ve dezavantajlarıyla lütfen. Bir blog açayım diyorum da malum cv'lerde falan çok önemli diyorlar.

Teşekkürler


 
Ben alan adı alıp onu yönlendiricem. Ve bir zaman sonra belki blog çok tutarsa kendi sunucuma aktarmak isteyebilirim. Şuanlık hobi ama. Peki reklam konusu nasıl oluyor. İkisinde de rahat mı reklam koymak. Wordpress'e google reklamları koyuluyor mu mesela?


  • secilmis uye  (26.07.14 20:02:45) 
wordpress'e her şeyi koyabilirsin. wordpress çok daha iyidir. sınırsız community desteği, deli gibi eklentiler falan.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (26.07.14 20:31:16 ~ 20:31:27) 
tum internet aleminin %17 gibisi bir oranla sitelerin alt yapisi WP tabanli gibi bir sey okumusutum. WP en kalitelisi


  • jedilance  (26.07.14 22:56:55) 
hepsi de kendi alt alan adlarında, seni uğraştırmadan blogunu özelleştirebilmene, içerik girebilmene olanak tanır. blogger google'a ait olduğu için arama motoru optimizasyonunda biraz daha önde derler ancak aşırı bir fark yaratacağını düşünümüyorum gerekl, optimizasyonlar yapıldıktan sonra.

cv için yapıyorsan, bedava alan adından ziyade, kendi domainin ve hostunla yapmanı tavsiye ederim. diğerini sonradan taşıması etmesi büyük sıkıntı. hedefin "1-2 sene sonra şu kadar ziyaretçi, düzenli gelir vs." ise büyük düşün şimdiden :)

ben kendi blog sitemde wordpress kullanıyorum. gerekli eklentileri yükler, güncelleştirmeleri de düzenli tutarsan, bana göre en iyi blog sistemi wordpress.
  • sevgikusunkanadinda  (26.07.14 23:42:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.