[]

100 Yıllık "Araplar, Sırtımızdan Vurdu" Geyiği Ne Zaman Bitecek?

sb.




 
Aramızda bitirelim hemen seni mi kiricaz


  • hurma  (18.07.14 04:40:22) 
12.04.2017 (küsürat verdim salladığım belli olmasın)


  • soykhan  (18.07.14 04:48:44) 
eğitim sistemi "düşman yaratmak" üzerine kurulmadığı zaman. malesef az gelişmiş ülkelerde hep böyle ama bu durum. olay vatandaşlarda bitiyor. hala daha ilkokulda öğrendiği tarih bilgileriyle afilli tespitler büyük cümleler yapıyor/kuruyor. bi araştırmak lazım önce her şeyi.


  • tescillimarka  (18.07.14 04:48:58) 
100 yıl sonra, 200 yıllık araplar sırtımızdan vurdu geyiği ne zaman bitecek diye soran insanlar hala olacak.

edit: belki demek istediğim anlaşılmamıştır, devam edecek bitmeyecek demek istiyorum yani.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (18.07.14 05:06:39 ~ 05:11:59) 
geçmişi siktir et de araplar şimdi de boktan. bitsin bitmesin yine de kılım onlara.


  • sarhosken alinan hesap  (18.07.14 05:26:33) 
bitmez ki araplar böyle bir ırk birbiriyle bile anlaşamazlar.örnek filistin de mülteciler ürdüne sığınır ürdünde iç savaş çıkar suud lar ırak hükümeti düşürmeye çalışır katar haması destekler ateşkes yapmamasını ister vs vs çoğaltabilirsin sabaha kadar araplar birbirine bile tahammülü olmayan bir topluluk.malesef bu ümmetçi anlayış ve aşiret kültüründen kaynaklanıyor ırkçılık yapmayalım diye realiteyide kaybetmemek lazım


  • eternal disgust  (18.07.14 06:46:47) 
Arap seviciliği bittiğinde biter bence. Uluslararası ilişkiler güç ilişkileridir. Güçlü olanın yediği bok ne olursa olsun doğrudur, hakkıdır. Ayda beşbinliralık katma değer üretip asgari ücretle ömür çürüten adamların derdi ne zaman uluslararası ilişkiler, araplar olmaktan çıkar. O zaman bu saçma muhabbet de kendi kendini tüketir. Ayy insanlar ölüyoy diye çitlenbikliğin anlamı yok. Ölür biz de öldürdük, bizim insanımız da öldü. Ne ölenler gazzedekilerden farklıydı ne biz israilden barbar. Adam akşam eve ne götüreceğini değil gazzeyi düşünüyor , sanki bir bok yiyebilecek. Diyeceğim Boş adamlığın partisi yok. Akpli olup israile sallarsın, chpli olup araplara sallarsın. Sonra fani dünya internet aleminde 1-2kb prosteto bırakıp göçersin bu dünyada.


  • orhan tv  (18.07.14 07:04:19) 
Bitmez, çünkü bize bahane lazım.


  • arnold schwarzeneger  (18.07.14 08:47:37) 
Milliyetçilik bittiği zaman.


  • nereye bu gidis  (18.07.14 09:38:15) 
  • the imp  (18.07.14 10:37:39) 
Araplar saç ektirmek için sürekli İstanbul'a gelip kendilerini hatırlatıyorlar, bitmez bence.


  • angelus  (18.07.14 10:40:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.