[]

Gurbetçiler niye arabayla geliyor?

Bu adamlar niye arabayla geliyor, atlayıp uçağa gelseler ya 3-4 saatte insan gibi?




 
fotosunu telefonundan gösterirse görgüsüzlük olur kanka


  • patr  (16.07.14 22:29:46) 
e arabasız olmuyor. her şeye lazım. giderken bir şeyler de götürüyorlar hem kalabalık geliyorlar uçak da pahalı eskiye göre. hem geziyorlar, hem de hava atıyorlar lüks arabalarıyla. rent a car da pahalı. en güzelini yapıyorlar.


  • westblack  (16.07.14 22:30:24) 
en az 4-5 kişi geldiklerinden 4-5 kişinin uçak masrafını benzinle denkleştiriyorlardır. hem kendi ülkelerinde de istedikleri gibi gezmiş oluyorlar böylece.

türkiyeden yığınla yağ, peynir gibi ıvır zıvırları bagaja doldurmak için olabilir. ben öyle yapardım.
  • harekatamiri  (16.07.14 22:32:07) 
Valla geze geze geliyorlar, her ülkede bir gün kalıyorlar. Bir sürü eşya getiriyorlar. Bir sürü buradan götürüyorlar. Aile yanından deniz kenarına tatile gidiyorlar.


  • Lim5  (16.07.14 22:35:47) 
madem 4-5 kişi geliyor o zaman arabanın bagajına koyacaklarına kişi başı en az 20 kilo + kabin bagajı çarpı 5 kişi desek, dünyanın şeyini getirir götürler. daha mantıklı değil mi?


  • freedonia  (16.07.14 22:36:19 ~ 22:39:26) 
Geldiklerinde birkaç ay kalıyorlar. Arabasız olmak zor olur diye düşünülüyor. Haklılar da.


  • sharon and hope  (16.07.14 22:37:19) 
adam -atıyorum- kırşehirli veya emirdağlı veya kululu- buralardan hiç birine uçak yok olsa da 2-3 kere aktaracak mesela basel -istanbul- ankara yapıp otobüse binecek. sonra köye dolmuşa binecek...
zaten 3 hafta tatili var otogarlarda mı geçirsin? uçakla gelmek -süre olarak- aynısına geliyor. yeşilköyde oturmuyor ki bu insanlar.
3 şoför hiç durmadan en fazla 48 saatte köydeki evinin kapısa varıyorlar. bi de daha bunun hatunun memleketi kısmı var. pikniği, düğünü vs var. hava atmak bi kenarda dursun.
bavulun yoksa pegasusla 200 euro uçabilirsin pek çok noktaya ama herkes öyle pratik yerlerde oturmuyor. aileler kalabalık. yazı bekliyor insanlar düğün nişan yapmak için...her sene ya gıda ya ev alışverişi yapılıyor türkiyeden. sadece nevresim havlu bile dünya kadar yer tutuyor gelinliği filan saymıyorum hiç.
bunların hiçbirini yapmayan zaten atayıp uçakla geliyor :)
  • niye ama  (16.07.14 22:41:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.