[]

"hasss..." dedirtecek video/hikaye/film önerisi

bir süredir creepypasta olaylarını kurcalıyorum. sanırım korkabileceklerimi tükettim. ilk okuduğum creepypasta olan squidward's suicede ödümü dışkıma karıştırmıştı, çocukluğumu sünger bob ile geçirdiğim için etkisi büyük oldu. onun dışında bir iki tanesi de hafif tırstırttı ama pek etki etmediler. korku filmlerinden doğru düzgün etkilenmediğimi de eklersek, evde yalnız geçireceğim son gecede uykularımı kaçıracak cinsten videolar, hikayeler, filmler vs. biliyorsanız önerilere açığım.




 
"Abandoned by Disney" ve "Normal Porn for Normal People"


  • sesee  (07.07.14 20:03:38) 
ne yazık ki ikisini de biliyorum. np4np korkutmaktan ziyade çok hoşuma gitti hatta, acayip güzel bir sanat projesi aslında.


  • knight of cydonia  (07.07.14 20:10:57) 
Onlarcasını okudum ve direkt onlar aklıma geldi. Abandoned by Disney'in üzerine creepypasta yazılmadığını düşünürüm hatta.

www.reddit.com

Şuraya devamlı yazılır. Hepsine de gerçekmiş muamelesi yapılır. Altına yapılan yorumlarda öneriler, uyarılar vs. verilir. "Gerçek değilse bile gerçek" durumu yani. Aralarında hiç fena olmayanlarını bulabilirsin.
  • sesee  (07.07.14 20:16:32) 
Reddit'te cok guzel hikayaler olur ilgili subredfit'lerde. Seesee yazmis zaten ama ben de benim diger favorimi yazayim madem.

www.reddit.com
  • deckard  (07.07.14 20:43:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.