[]

iş ararken "aktif olarak araç kullanabilen"

başvuru esnasında yanıtlanması istenen sorularda bu varsa şirket arabası mı verilecektir duruma göre? bu yüzden soruluyor değil mi?

çok uygun işler görüyorum, ehliyetim var ama çok trafik tecrübem yok. başka bi şehirde olsam rahat kullanabilirim de istanbul'da en azından bi kaç hafta bocalayabilirim. hayır desem büyük ihtimalle görüşmeye bile çağırmayacaklar. evet desem, o kadar da aktif araç kullanamıyorum. ne yapayım :/


 
olm bişey olmaz lan aslan gibi kullanıyorum de. reflekslerin iyi senin korkma. dodi amcan ders verir istersen hehe.


  • dodi el ford  (06.06.14 14:35:28) 
ben evet'i işaretliyorum. zaten görüşmeye çağırırlarsa trafiğe çıkma aşaması 1 haftalık özel direksiyon eğitimine bakar dedi babam. gerçi ona rağmen çağıran olmadı hiç.


  • letheavendangered  (06.06.14 14:38:15) 
görüşme aşamasında test edebiliyorlar ama ona göre.


  • kerbeee  (06.06.14 14:40:57) 
Evet de. İhtiyaç olursa biraz pratik yaparsın ama düşük ihtimal. Satış, teknik servis falan değilse zor.


  • arnold schwarzeneger  (06.06.14 14:46:31) 
evet de, kabul edilirsen özel derslerle kendini geliştir, çok zor bir iş değil gerçekten.


  • kronik  (06.06.14 14:59:28) 
Projedeydim, keşife sahaya gidiyordum.
Bakıma geçtim, tedarikçilere gittim.
Satışa geçtim, arabadan inemedim amk.

Sen evet de zamanla öğrenirsin. İstanbul'da çalışanlar şirket arabalarını sikerek araba kullanmayı öğreniyorlar zaten.
  • japon askeri  (06.06.14 15:00:45) 
ben bi defa böyle işaretledim gittim. 1700 maaş dediler. 4 shift 2 gün tatil dediler. 350 setcard + yol dediler.işte tüm görüşmeleri atladım artık son aşamadayım tek aday da benim zaten prosedür gereği yapıyoruz zaten sen artık çalışanımızsın seni de sigortasız yorduk buralara kadar diye dalga geçiyoruz o derece. sonra dediler ki hadi bi test sürüşüne gidelim. hmm bunu sonra yapsak dedim. anlattım adamlara ehliyetim yok ama alma aşamasındayım biraz deneyime ihtiyacım var falan diye. sonra almadılar işe. baya kötü bi izlenim bıraktığıma çok eminim :) sen yapma.


  • exist is pretty  (06.06.14 15:09:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.