[]

Bu kızların "kezbanlığı" ilkokulda mı başlar? :)

Oğlum ilkokul ikiye gidiyor.

Cuma akşamı mutsuz geldi okuldan. (çok kırılgandır kendisi). Anne, yan şubede Bahar diye bir kız var,(çok da güzelmiş dediğine göre) sabah ilk teneffüste "günaydın Bahar" dedim. "Üfff, bu saate günaydın mı kalır be salak" dedi. Neden böyle dedi anne bana arkadaşlarımın yanında çok utandım diye sordu.

Oğlum, kabalık etmiş, takılma böyle şeylere boşver. Bir daha konuşmayıverirsin onunla dedim. Ota boka Kezban diyen erkeklere çok kızıyordum ama ilk defa hak verdim onlara sanırım.

Ne düşünüyorsunuz? :)

 
Herhalde kızı etkileyen birileri var. Annesi, ablası, komşuları, vb böyle konuşuyor ki kız bilinçsiz kapmış ne söyleyeceğini. Yoksa, o kadar da genlere işlememiş olması gerek, o yaşta "öff, slk" ne?


  • aychovsky  (26.05.14 08:24:11) 
Kahramanimizin ilk yurek yarasi :) yirim.

Kesin ergenus bir ablasi var baharin.
  • cecilia  (26.05.14 08:27:12) 
Kezbania lima olmaya aday bir kıza denk gelmiş senin eleman. benim eleman da bu dertlerden muzdarip. Baba diyerek söze girdiğinde anlıyorum yine bilgisel bir şeyler geleceğini :)

Üzülmesin, sen de ona üzülmemesi için kezban olmadığını kanıtla annesi :) iyi bir anne, iyi bir gelecek ve ikili ilişkilerin hazırlayıcısıdır.
  • bomcu onurun bomu  (26.05.14 09:55:13) 
allah o baharın belasını versin.
maalesef kezban nüfusu çok çok fazla.
"-sana kız mı yok koçum. " dersiniz, her erkekte işe yarar.
  • seyduna6687  (26.05.14 09:57:23) 
"yan şubede" mi dedi hakikaten?
evet takıla takıla buna takıldım.

soruya da cevap olarak: kezbandan ziyade şımarık bir kız olmalı. ve evet çocukluktan başlıyor şımarıklık. bazen geçiyor. bazense yapışıyor.
  • icemint  (26.05.14 10:59:23) 
Yan şube dememiş olabilir şimdi o kısmını pek net hatırlamıyorum. İki şube ikinci sınıfvar okullarında. Küçük bir okul.

Çok hassas bir çocuk. Anaokulunda da çok sevdiği bir arkadaşı "yürü lan!" diye yanından kovduğu için hüngür hüngür ağlamıştı. Ben bu çocuğun ergenliğini düşünemiyorum. Aşık olup reddedildiğinde yaşayacağı kalp kırıklıklarında neler yapar.

Offf ki offf. İşimiz zor.
  • old possum  (26.05.14 11:36:12 ~ 11:36:53) 
"kezban" lafini duydugumda kendimden gectigim uzere, dusunemiyorum.

ilave: cocuk hassas? salin, tekme tokat dalsin hayat. koruyup kollamak onu daha kuvvetli yapmaz. konussun o kizla da... size dusen nasil cevap verecegini ogretmek, her halukarda.
  • o da olur  (26.05.14 11:37:58 ~ 11:49:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.