[]

Karsimdaki kadina "Cok guzelsiniz" desem

selam,

trol basligi gibi oldu da degil. merak.

diyelim cok yakisikli, karizmatik, cok iyi giyimli bir adam var. karsisinda da yine cok guzel, iyi giyimli bir kadin oturuyor. etraftaki insanlar da bu ikisi arasinda olabilecek konusmayi pek duyamayacak. erkek, kadina ilk cumle olarak

a) cok guzelsiniz
b) bacaklariniz harika gorunuyor

dese kadinin tepkisi ne olur? paylasacak tecrubeniz varsa en iyisi..

tesekkurler.

 
kadinin tepkisi

a) tesekkur ederim
b) sapik
  • pisuvardandumancikartanadam  (25.05.14 20:35:35) 
a) geçenlerde almanyada bi barda çalışan alman bi kıza dedim. kız teşekkür ederim dedi. öyle yakışıklı ve karizmatik hatta çok iyi giyimli olmadığımı da söyliyim.

b) bunu da desem yine teşekkür ederdi belki ama belli de olmaz şimdi. kültürden kültüre de değişir kesinlikle.
  • lamneth  (25.05.14 20:38:36) 
2 ay kadar önce bir balo çıkışında, baloya katılanlardan biri olduğunu tahmin ettiğim adam gelip " çok güzelsiniz" demişti. gülümseyerek teşekkür etmiştim.

ikincisini hiç yaşamadım ama o gün mini bir elbise giymiş olsam ve adam gelip " bacaklarınız harika görünüyor" deseydi teşekkür eder geçerdim, gülümsemezdim.

olay yeri tr değildi. belki trde olsa 2. cümleyi kuran adama hiç cevap vermeyebilirdim.
  • sumuklu asilzade  (25.05.14 21:15:46) 
bu hususta nasıl derler fırlama biriyimdir, hatun insanı güzelse güzelsiniz derim, orada bırakırım ama uzatmam.

bacakları değil de kalçaları hoş bir hatuna çok güzelmiş bunlardan pek göremiyoruz, geneli kocaman oluyor kalçalarınız çok hoş demiştim, hatun gülümseyip teşekkür etti.

ama yine de dikkatli olun !
  • orta sahanın rakip yarı alana bakan dilimi  (25.05.14 21:24:40) 
bana otururken, memeleriniz çok güzelmiş demişti biri ben de teşekkürler demiştim..


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (26.05.14 00:55:27) 
a- saol
b- sie

  • madeleine elster  (26.05.14 00:57:41) 
a. teşekkür eder. (o kadar güzel değilse götü kalkar, güzelse alışkındır zaten çevresinde ışıldak etrafında dolanan sinekler gibi vızvız dönen erkeklere)

b. sakın, sadece türkiye'de değil avrupa'da bile tacize girer şikayet olursa, şakaya gelmez bu.

+ lorik cana'nin c'si: eğer bu kadınla ilerisi için romantik bir şey düşünüyorsan baştan kaybedersin. kadının gözünde standartları olmayan sülük bir amsalaktan farkın kalmaz. neden dersen;

1. karşındakinin daha ne konuştuğunu, ne ettiğini bilmeden iltifat ediyorsun. büyük hata. güzelliğini bir tahta koyup tapmaya başlıyorsun.

2. yukarıdaki iltifatın 1950'lerin türk filmi repliğinden öteye gitmiyor.

3. ilk cümle olarak "çok güzelsininz" diyen adam karizmatik değildir.
  • Lorik Cana  (26.05.14 02:31:17) 
Ben yaptım bunu, yalanım varsa allah belamı versin kadın eskort çıktı. Tabi bu güzelliğine gölge düşürmüş olmuyor basitçe teşekkür etti, muhabbet için de kapı açmış oldu.


  • Solem  (26.05.14 02:33:50) 
bir kız arkadaşıma işyerinden bir erkek eteğiniz çok güzel demişti. kız da sen benim bacaklarıma mı bakıyosun terbiyesiz demişti :) bence o konulara hiç girme panpa.


  • tantunisultansüleyman  (26.05.14 11:10:51) 
kadın gözüylen yazıyom; deme! sevgilisi varsa hiç deme..


  • seksen9  (26.05.14 12:06:44) 
soyle anlatayim, zamaninda cok capkin bir arkadasim almanya'da, partinin birinde kizin birini goruyor ve yanindan gecerken kizi opmek istiyor, kafa bir dunya cunku. herhangi bir diyalog yok henuz. neyse kiz bunu itiyor ve konusmaya basliyorlar, bir sure sonra telefon alisverisi ve yaklasik 1-1.5 yildir cikiyorlar.


  • ubi dubium ibi libertas  (27.05.14 01:42:13) 
türkse deme kardesim deme. a.m.k. bütün dünyayi dolastim türk kadini kadar cirkef, kendini begenmis, ami altinla kaplanmis baska bir cins yok. ha bunda bizim erkeklerimizin payi nedir dersen ayni oranda derim.

bu cinsin sacmaliklarindan dolayi sekretim bile erkek. birak güzelsin demeyi gelip giderken yanak yanaga öpüstük diye mesaj atti birisi gecende. neymis herkes onu taciz ediyormus, onu yataga atmaya calisiyormus.
  • fleshbloodmore  (27.05.14 11:26:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.