[]

Diş eti temizliği?

Devlete bağlı kurumlarda (sigortalı) diş eti temizliği yapılıyor mu?
Cevap hayır ise; Hem iyi hem de fiyatı uygun olan ağız ve diş sağlığı merkezleri hangileridir, tecrübe ettiğiniz yerler olursa daha iyi olur, İstanbul Avrupa yakası tercihim ama çok iyi ve uygunsa Anadolu yakası da olabilir.

Ve bu durum nasıl işler, çok zorlar mı? Etkisi uzun sürer mi? Ağız sağlığına pek dikkat etmeyen biri için özellikle. Yeme içme konusunda çok uzun sure problem yaşar mı? Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

 
diş eti değil de diş taşı olmasın?


  • ben smyrna  (13.05.14 21:49:53) 
Hayır eti, taşlar temizlenmiş etlerde problem var.


  • Dağcı  (13.05.14 21:52:01) 
diş hekimliği fakültelerine gidin.


  • neferkitty  (13.05.14 21:54:21) 
devlete bağlı kurumlarda üniversite hastanelerinde yaptırabilirsiniz istanbul üni çapa, marmara üni nişantası ve ok meydanında diş hastanesi var orda da yapılıyor diye biliyorum.


  • benimhalaumudumvar  (13.05.14 22:00:01) 
Sayılan yerler çok uzak tarihe gün veriyor diye biliyorum ben de, bu yüzden daha çok semt polikliniklerini kastetmiştim aslında. Diş taşı temizliği böyle bir yerde yapılmış et temizliği de yapılır herhalde değil mi? Çok farklı işlemler değildir.


  • Dağcı  (13.05.14 22:05:11) 
diş eti temizliği değil de tedavisidir o diye ısrar edeceğim. diş eti temizliğini siz zaten diş bakımı sıasında yapıyor olmalısınız. ama neyse.

goo.gl
  • ben smyrna  (14.05.14 01:01:05 ~ 01:01:51) 
@bensmyrna diş eti tedavisi olabilir evet, bana söylendiği şekilde sordum ben de. Taş temizliğinin yapıldığını biliyorum. Şimdi de diş etlerininin sorunu giderilip ortodonti tedavisine başlanacak. Teşekkürler.


  • Dağcı  (14.05.14 10:11:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.