[]

ingilizce çeviri

selamlar.
okul sağolsun hiçbir halta cevap veriyor, mevzu erasmus.

eğer zamanı olan ve ingilizceyi iyi bilen varsa çok faydası olur, translate falan da yaptım ama 1 kelime hatası bile çok şeyi değiştirbilir, o yüzden sizlere soruyorum.

teşekkürler şimdiden.

First degree/undergraduate studies

According to the semester, the students choose the Course units they are interested in, they discuss it with their Coordinator and if aproved, they prepare the Learning Agreement accordingly, in order to be sent to our school.

---

At ISCAC we do not have specific English classes for Erasmus students;

students who understand Portuguese, may obviously attend ordinary classes, and be evaluated as regular students. For students who don't understand or speak Portuguese, we have a tutorship methodology: each teacher gives the students the necessary directions and bibliography, through regular contacts and meetings, being the evaluation a combined system, generally consisting of both a Project and a Final Written Examination.

---

Below you'll find a list of possible course units from first degree/undergraduate studies.

Besides the listed Course Units, other possibilities from the Course offer available at ISCAC may be considered, but always depending on the responsible teacher's acceptance.
--

 
birinci sınıf/derece?, lisans öğrencileri,
sömestra göre, ders konularını seçerler, koordinatörleri ile tartışır, onaylanırsa öğrenme anlaşmasını doldurup okulumuza gönderirler
---
ıscas'da erasmuslulara özel ing. kursumuz yok.
portekizce anlayanlar normal derslere katılabilir ve düzenli öğrenci kabul edilir. anlamayanlara özel ders veriyoruz: her öğretmen gerekli yönlendirmeleri yapıyor ve kombine bir sistemle proje ve final yazılı sınavlarını da içeriyor bu. (biraz hızlı geçtim bu paragrafı ama özeti bu)
---
aşağıda muhtemel ders konularını bulacaksınız. bunların yanısıra sorumlu öğretmenin kabulüne bağlı olarak başka ders imkanları da olabilir ıscac da.
  • su nanesi  (09.05.14 00:10:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.