[]

Klavyeme Ne Oldu "D" Harfine Basınca "S" de Çıkıyor

Bu yazıyı ve başlığı yazarken d harflerinin yanında çıkan s leri silmek için ayrıca bir çaba harcadığımı bilin. Klavye saçmalamaya başladı, muhtemelen fiziki bir sorun, şöyle asd harflerini çıkarıp temizledim ama durum aynı. şimdi sleri silmeden bir metin yazacağım ki sıkıntımı anlayın, galiba değiştireğim klavyeyi, tabi bir çözümü yoksa?

örnek:
merhaba ekşi sduyurunun tatlı takipçileri. sdurumumu yukarıdsa sda anlattım, sd harfine basınca bir sde s harfi çıkıyor iyi mi? sdeğil tabii ki...

 
klavyenizi ters çevirip biraz tokatlarsanız kendine gelebilir.. iki tuşun arasına bir kırıntı falan girmişse birbirlerine baskı yapıyor olabilirler.

düzeltme: pardon temizlemişsiniz zaten.. görmemiştim, dikkate almayın bu cevabımı :)
  • vita vinum est  (05.06.09 00:53:13 ~ 00:53:42) 
klavyeye birşey döktünüz mü? bir şekilde nemlenmiş, kısa süreli bozulmuş olabilir. sabaha düzelebilir belki.


  • cro magnon  (05.06.09 01:00:01) 
Bişey sdökmedsim ya aynen anlattığım gibi sdursduk yersde olsdu, olmazsa yarın söker bütün harfleri temizlerim ama işte sanırım sdaha sda içersde bir sorun var bu sefer kapağı sda açmam gerekebilir umarım gerek kalmaz.


  • Karluk  (05.06.09 01:04:54) 
:-)) alemsiniz hoochie woman ama ya nasıl bir şansınız var sizin? inanın daha 1 dakika öncesine kadar sorun devam ederken sorun geldiği gibi yokoldu. Yani ben bir başka yere yazı giriyordum, yazılarım s li çıkıp dururken ben o s'leri silmeye uğraşırken bi baktım sonra d yine düzeldi.

gizem avcısını mı çağırsak ne yapsak a aaa
şimdi eşim dostum şoktayım hiç kimse bilmiyor
  • Karluk  (05.06.09 01:16:42) 
bir şey dökmek veya nem ile alakası olmayan bir durum.
Benim bilgisayarımda yapıyordu bir ara...nedenini bilmiyorum.
Reseti yediğinde kendine geliyor. Telaş yapılmamalı.
  • suda balik  (05.06.09 01:21:26) 
ben klavyeme su döktükten sonra benzer bir sorun yaşamıştım. sorun tuşta değil klavyenin anakart ile bağlantısındaydı.
naptın dersen, klavyeyi değiştirdim.

  • burfak  (05.06.09 01:26:48) 
bende de laptopta oldu bu, temizledim falan düzelmedi. boşverdim gitti.


  • passion rules the game  (05.06.09 01:59:17) 
gene başlıyoruz.... yine bir yazı yazarken d harfleri bozulmaya başlasdı. ya hu en iyisi bu gece böyle idsare esdip sabah kalkınca bi tüm tuşları söküp bi güzel temizlemek gerekirse klavyeyi sökmek.

hoochie sana yazıyorum:
dsandsanakan savaşı çok önemlisdir
sdonmuş sdurmuş sdonut yemiş
sdara bin dsara iran hükümdarıydsı
  • Karluk  (05.06.09 03:58:51) 
neyse canım hiç değilse rastgele bu sorunu veriyor. cümlenizdeki tüm d'lerde değil gibi görünüyor son mesajınıza göre. kısfmet.


  • ceres  (05.06.09 07:26:05) 
Siz yine şanslısınız , ben de d ler s , e ler r , t ler hiç basmıyor kopyala yapıştır yapıyorum. Ara ara çzöüm bulabiliyorum. Pc yi kapatıp klavyeyi sağlam dövüp , kablosunu çıkarıp taktıktan sonra oluyor. Ama ne zaman kardeşim başına otursa eski haline geri dönüyor. Sanırım yeni klavye şart size de.


  • lngrad  (05.06.09 10:48:22) 
hoochie çok teşekkür edserim sdesteğiniz için :-)))

bu aradsa anasını avradsını sattığımının sdümbük klavyesi bütün bilgisayar işlerimi aksattı, chat bile yapamıyorum sdoğru sdüzgün of lan hayır arkadsaş sd harfini sde meğer ne çok kullanıyormuşuz sdiy mi?
  • Karluk  (05.06.09 23:59:14) 
sdurum nedsir karluk?


  • cro magnon  (07.06.09 02:18:12) 
:-) Sorun klavyemin artık isyan etmesi ve devamlı olarak saçmalaması, dün gece çet bile yapamadım.

Bugün keza öyle. Ayrıca siteye yazı bile ekleyemiyorum çünkü bozuk yani olmuyor.

Bu aradsa aradsa bi gelip gisdiyor klavye, bakın yazıya dsüzgün başladsım şmsdi saçmaladsı. 3 tuşu sda bozulmuş o sda gidsip geliyor, ona basınca 2 çıkıyor sdursduk yersde.

Klavyedse isyan var, hayır açacağım içini görecek gününü... bugün kedsişle uğraştım yoksa gösterecdektim gününü.

Önce içini açıcam sonra olmazsa yeni klavye alacağum.

"Asdını yazsdım sduvarlara
dsuvarlar söylesin seni bana
dsuvar suratlı karıcığım
çok özletme kensdini bana"

bozuk sd ile yazıyorum ki hoochie eğlensin :-))
  • Karluk  (07.06.09 03:40:44) 
Hiç bir halt anlamadım bugün de hiçbir şey olmamış gibi düzgün çalışıyor. Şaka yaptı herhalde bana ve "kıymetimi bil benim" dedi kendi hal diliyle :-P


  • Karluk  (08.06.09 06:40:06) 
Usandım gelgitlerden, yenisini aldım bi şekilde. Eskisi duruyor yine. Onla uzay mekikçiliği oynuycam o kontrol paneli olacak, ciuv...

Ek: Biraz pahalı gibi çünkü istesem daha ucuza da alırdım. Yine de uygun bir fiyat. 15 liraya A4 marka bir klavye aldım. Usb girişli, eski tip giriş de vardı tercih etmedim niyeyse?

Bu arada dikkatsizlik sonucu kısa klavye almışım yani ok tuşları numpad'le dipdibe falan.
  • Karluk  (11.06.09 00:45:40 ~ 13.06.09 15:33:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.