[]

"i didn't read bro we didn't have situation" lafina her seferinde guluyorum

Akil hastasi miyim? 100 kere gormusumdur simdiye kadar.

Var mi sizin de boyle sikilmadan guldugunuz sacma sapan seyler?


 
oluyor ya, mesela şuna www.google.com.tr

bi de sarah & musa'daki sarah'nın athena gökhan'a benzerliğine:
i.imgur.com
  • rare  (21.04.14 15:48:55) 
abi ben de internetshouldbeillegal.com'a gülüyorum. hatta o şarkı (bkz: ding dong song) sabah alarmım olarak beni inanılmaz bir hızla zıplatıyor yataktan.


  • ron dennis  (21.04.14 15:52:46) 
not important for me.

is your mother beautiful.

go to power.

her aklıma geldiğimde gülerim. :)))
  • kakao  (21.04.14 16:07:01) 
daha önce sanırım baba jo buna benzer bir duyuru açmıştı, oraya da aynı şeyi yazmıştım... paint'ten yapılan iğrenç transfer haberlerine inanılmaz gülüyorum. "akıl hastası mıyım" sorusunu soracak kadar.

mesela del piero galatasaray'a geliyor muhabbetleri varken,

galeri5.uludagsozluk.com

sneijder transferi zamanı, "sanırım uçaktaymış",

i.imgur.com

c1301.hizliresim.com

şimdi aklı olan adam güler mi buna? anıra anıra gülüyorum resmen. beyindeki hatalı bir noktaya temas ediyor sanki, öyle acayip geliyor bu paint olayları bana.
  • pescador  (21.04.14 16:13:01) 
Go to power? ve i didn't bro... ya ben de her seferinde ayarsiz guluyorum. Bu tarz chicken translationlar acayip gulduruyo beni. Bir de en ucuzundan en komplikesine ses taklitlerine cok gulerim. Recep ivedik, kara murat, nihan dogan taklitleri. Bi de erkeklerin kadin taklidi yapmasina cok guluyorum adeta bir gerizekali gibi :)


  • damdanakan  (21.04.14 16:13:02) 
if it comes to your job
işine gelirse.

  • basond  (21.04.14 16:29:22) 
recep son filminden 70milyon kapatmis, diger recep trilyonlarin uzerine bir de %46 destegi kapmis...

arada bi yazin boyle nelere gulup nelerden hoslandiginizi da onumuzu gorelim.
(bkz: fucking country full of retards)
  • angster  (21.04.14 16:45:17) 
excuse me leyla var bi de :)


  • kakao  (21.04.14 16:56:40 ~ 16:56:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.