[]

&&&& İstanbul KPSS Alan dershaneleri önerileri &&&&

İstanbul Avrupa'da disiplinli ortamı olan verdiğin parayı hak eden eğitim kadrosu iyi olan kpss a grubu dershaneleri hakkında önerilerinizi bekliyorum. Yardımcı olursanız cok memnun olurum.




 
türkiye'nin en iyi dershanesini söylüyorum, not al: kütüphane.

al kitabını, notunu kendin çalış. alanda türkiye birincisi olmuş birisi söylüyor. inanmakta serbestsin.
  • mate soul  (18.03.14 09:46:55) 
Doğrudur. Benim dershaneye gitmemin temel amacı kendi dikkatim dağıldıktan sonra tekrar benim dikkatimi toplayacak bir sistem olması bunun yanında sorularımı sorup çözdürebileceğim bir yer olması. Yoksa senin dediğin en başta geliyor. Sen alan birincisi olarak bana hangi dershaneyi önerirsin ya da Bakırköy Murat akademi hakkında bir şey söyleyebilecek misin ?


  • neronnuri  (18.03.14 15:04:48) 
Güncel


  • neronnuri  (19.03.14 03:02:31) 
Güncel


  • neronnuri  (20.03.14 20:48:32) 
Güncel


  • neronnuri  (23.03.14 03:32:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.