[]

d&r'ın internet sitesinden alışveriş yapacağım. Kullanan oldu mu?

Güven konusu geçtim, 160 liralık bi kulaklık, teslim sıkıntısı veya herhangi başka bi sıkıntısı var mmıdır?

Hepsiburada mağdurları gibi olmak istemiyorum


 
Daha yeni 150 liralık kitap aldım, sıkıntı yok.


  • redeath  (04.02.14 10:54:28) 
Ben hiç tavsiye etmem d&r'ı ne zaman tedarik eder ne zaman gönderir belli değil. Sipariş ile ilgili bilgi almak için müşteri hizmetlerini aradığınızda canından bezmiş insanlarla konuşuyor, sorununuza çözüm bulamıyorsunuz.

İade etmek istediniz diyelim, o da apayrı bir macera.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Özellikle dışarıdan temin edebileceğiniz ürünler için D&R'dan online alışveriş yapmamak gerek bana göre.
  • kobretti  (04.02.14 10:55:48) 
Azcik kargo suresi sikintili

Temin asamasinda 4 gun geciyor kargoda da 3 gun oluyor 10 gun. 7 degil 10. 3 gun de islem askida oyle bekliyor.
Ama geliyor.

Himmet abeye katiliyorum, benim kitaplarim da hep havali pakette gelir. Kirilacak esya muamelediyle.
  • cecilia  (04.02.14 10:58:02 ~ 11:00:53) 
ben de kitap almıştım, kitaba bile kırılacak ürün gibi paket yapıp göndermişlerdi. memnun kaldım.


  • himmet dayi  (04.02.14 10:58:27) 
kulaklık da kitap da aldım. stokta varsa hemen gönderiyorlar.
son kitap alımımda kitapları kabarcıklı poşete koymamışlar, biri bayaa yıpranmış, iade ettim. ama kulaklığı bayaa sarmalamışlardı diye hatırlıyorum.

  • manuel mandalina  (04.02.14 11:10:53) 
bir tane kitap için d&r'da cebelleşmediğim insan kalmadı. hiç tavsiye etmiyorum.


  • nick konusunda kararsizim  (04.02.14 12:20:49) 
aldığınız kitaplar türüne göre 1-3 gün arası teslim ediliyor. onun dışında hiç bir ürün için kefil olmam. aldığım kitapların tamamı belirttiğim sürede teslim edildi. elektronik eşya, hobi ürünleri, kutulu oyunlar falan 5 günün üzerine çıktığı oluyor...


  • synche  (04.02.14 12:45:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.