[]

ecstasy ile ilgili birtakım sorular...

kimliğini gizlemek isteyen olursa özelden yazabilir.

merak ettiğim şey etkisi azaldıktan sonra yaşadığınız deneyimler.

bilhassa, mdma'in vücutta ne kadar kaldığını merak ediyorum. örneğin ertesine güne/günlere etkisini yaşayan var mı? (geğirme gibi bir şekilde ortaya çıkan patlamadan bahsediyorum...)

baş dönmesi, kendine gelememe, sersemlik kaç gün devam edebilir?

vücuttaki etkilerini görmek için nasıl bir yol izlenebilir? (hastaneye gidip nasıl bir test yaptırabilir kişi kendine?) (göz bebeklerini rastgele oynatmasından ötürü, buradaki kasların zarar görme ihtimali nedir?)

bir insanı, ötekinden çok daha sert biçimde etkilemesi olası mıdır? (kimisi iki günde kendine gelirken, kimisi 5-6 günde de toparlayamayabilir mi?)

biraz kişiye göre değişir cevaplar olacağını biliyor ki bu yüzünden soruyorum.

 
saf mdma i sniff ledin mi yoksa pıt mı attın sorunun cevabı senin vereceğin yanıtta saklı


  • the imp  (26.01.14 12:39:18) 
bu sorularının net bir cevabı yok malesef. çünkü ex dediğin tamamen onu yapan kişiye bağlı bir şey. adam seni 5 saat uçuracak malzeme de koyabilir içine, eroini de basabilir. sen ex diye alırsın içinde mdma'den başka her bok olur. o yüzden şimdi gelip de sana "baş dönmesi şu kadar sürer, 5-6 kendine gelemezsin" gibi şeyler söyleyemem. kişiye göre değişir demişsin zaten ama kişiden çok malın kalitesiyle de alakalı. avrupa'da çok güzel kaliteli ve eğlenceli zaman geçirebilirsin ama türkiye'de ne bok olduğu belli olmayan ex belanı sikebilir afedersin. ama ortalama olarak şöyle cevap verebilirim:

- aşağı yukarı 3 saat sürer etkisi. eğer düzenli olarak kullanıcıysan 1 saate kadar düşebilir.

- düşüş ve sonrakine güne etkisi şöyle oluyor: vücut normalde sana 3 gün yetecek seratonini 3 saatte salgıladığı için ertesi güne seratonin kalmıyor en basit tabirle. yani en mutlu anından en mutsuz ana hızlı bir geçiş yapıyorsun. o yüzden ertesi günü bombok geçer. fiziksel ve psikolojik olarak. 2 gün sonra biraz daha devam edebilir. extasy'nin bağımlılık yaptığı kısım da bu zaten. en mutlu anından en mutsuz anına geçince, tekrar o mutluluğu arıyor ve 1 hap daha atıyorsun. böyle böyle bağımlı oluyorsun. kullandıktan 2 gün sonra elin ayağın titremez eroin bağımlıları gibi, sadece çok istersin. ama bi mallık yapıp tekrar atmazsan bir şey olmaz bağımlılık açısından. sonraki 2 gün önemli.

- bu tıbbi bir soru, bilemiyorum. ama çene kaslarına çok feci etkisi oluyor. dilini damağını parçalayabiliyorsun.

- kesinlikle evet. bu tür maddelerin hepsinde var bu. herkese etkisi farklı, o yüzden tartışıyor insanlar senelerdir sen haklısın ben haklıyım diye.
  • ack3000  (26.01.14 14:33:15) 
ack3000 +1 ama genel cevap istiyorsan diye;

yorgun vucut, yuksek miktarda kullanim+alkol+vs ertesi gune dedigin seyler olabilir.

max 2 gun aldiktan sonra.

bilemiyorum. bence kas gibi seylerden cok, beyin mr'i gibi, omurilik sogani seylerin sonuclarini merak ediyorum.

mumkun, kimi 2 bira icer ertesi gun butun gun basi agir, kimi okuz gibi icer sabah kalkar yine icer. bunyeden bunyeye degisir.
  • modlar bu benim feykim silebilirsiniz  (26.01.14 17:10:23) 
abi eger guzel bir mal alirsan ve sadece normal dozda alirsan, dususun aksine afterglow effect yasarsin. aldiktan sonraki iki gun bile gayet mutlu ve muzigi hisseder sekilde dolasilabiliyor.


  • ultranumb  (06.10.15 06:57:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.