[]

basit bir çeviri eng > tr

tam olarak ne demek istemiş? az çok anladım ama ufak bir hatada cümle başbaşka yerlere gidecek diye kendime güvenmiyorum.

I have been meaning to tell you that you look like a magician to me. I mean like a person who I would think to be a magician. I guess its because of your moustache. I hope life is treating you well.


 
sihirbaza benzediğini söylüyomuş sana. sanırım bıyığından dolayı diyor. umarım her şey yolundadır diyor.


  • nathanieltroy  (11.01.14 13:36:22) 
sana bahsetmeye çalıştığım seni bir sihirbaz gibi gördüğümdü. demek istediğim sihirbaz olan bir insan olduğunu düşündüğüm. sanırım bıyıklarından kaynaklı. umarım herşey yolunda gidiyordur

edit: büyücü çok salakça olmuş sihirbaz heralde daya iyi:)
  • kilimanjaro  (11.01.14 13:36:44 ~ 13:37:52) 
bana bir sihirbaz gibi gorundugunu soylemeye calisiyordum. yani sihirbaz olabielcek biri gibi.sanirim biyigindan dolayi. umarim hayat sana iyi davraniyordur.


  • brawler  (11.01.14 13:36:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.