[]

mediafire -> şu mp3'ü nasıl indirebilirim?

download'a tıklayınca lisans gerekçesi ile indirim yapılamıyor. internet download manager ile de indiremiyorum ama bu mp3'ü bilgisayarıma indirmem gerek. adını hatırlayamadığım bir program vardı. bir müzik dinlenirken, o müziği mp3 olarak kaydetmeye imkan veriyordu, o programın adını hatırlayabilsem kaydedebilirim aslında. ama ondan da başka, şu şarkıyı bilgisayarıma nasıl kaydedebilirim? sanki eskiden windows altında bir dizine giriyorduk, temporary internet files gibi, orada bu dosyalar oluyordu.

özet olarak soru şu ki, ben bu dosyayı nasıl kaydedebilirim? :)

www.mediafire.com

 
  • doink  (22.12.13 16:56:28) 
firefox flashgot ile anında indirme şeysi çıkıyor. 129 mblik bi mp3 diyor hatta


  • aşksız prens  (22.12.13 16:57:06) 
sayfa kaynağını görüntüleyip download1091.mediafire.com ile başlayan linki ararsan bulursun.


  • votkali virgul  (22.12.13 17:01:24) 
ben genelde şu yöntemi kullanıyorum:
www.youtube-mp3.org

bu siteye parçanın youtube linkini yapıştırmak yeterli. o da şu olsa gerek;
www.youtube.com
  • novemba  (22.12.13 17:04:55 ~ 17:05:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.