[]

idefix? kitapyurdu? ilknokta? d&r?

beyler, 10 tane kitap alacağım, fiyat karşılaştırması yaptım.
en ucuz sıralamasında
1_idefix,
2_ilknokta,
3_kitapyurdu
4_d&r sıralaması oluştu...

şikayetvar.com'da şikayet sayısı sıralaması ise;
1_idefix,
2_kitapyurdu,
3_d&r
4_ilknokta sıralaması oluştu.

daha önce ilknokta'dan 2kez alışveriş yaptım. memnun kaldım.
ama şu aralar 1 kuruşun hesabını yapıyorum.
o yüzden gözümü karartıp idefix'ten alsam mı?
sizin deneyimleriniz nedir?

edit: sıralamaya d&r eklendi...
ilknokta'da %50'ye varan indirim olmasına rağmen idefix'e yetişemedi, ama şikayet ve kargo süreci, muhattap bulamama konusu sıkıntı gibi gözüküyor.

 
d&r denediniz mi?
orada daha ucuza da oluyor

  • vaktiyle iyi biriydi  (13.12.13 00:35:56) 
idefix'ten aldığım kitapların ulaştırılmasında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. bir de D&r ı ekle, orada da bir sıkıntı yaşamadım şahsen.


  • candanag  (13.12.13 00:41:12) 
yeğenime idefix tarafından gönderilen kitabı stokta olmasına rağmen 25 gune yakın bir süre bekledik.


  • tadutadu  (13.12.13 00:41:31) 
Hepsinden alışveriş yaptım hepsinden memnun kaldım.. idefix ve d&r bir süre depo olayları vs. geç getirdiği oldu ama o dönem benim işime gelmişti böyle olması sıkıntı yaşamadım, yakın zamanda o sorunu da yaşamıyorum.. Ben böyle sıkıntı yaşamayan bir müşteri olarak sizin yerinizde olsam en ucuzunu yani idefix i seçerdim içim rahat olarak..


  • mutekebbir  (13.12.13 00:41:35) 
idefix ve dr şu aralar kargo konusunda bayağı sıkıntılıydı, o durum gectı mı arastırmak lazım sozlukte falan. ben o riske girmez ilknokta ya da kitapyurdu'ndan alırdım, ikisi de 2 gun icinde ulastirdi bana kitaplari hep.


  • hjarteblod  (13.12.13 00:45:47) 
cok net soyluyorum, idefix her hafta ucretsiz bir kitap gondersin bana yine oradan kitap almam. karsinda muhatap yok. arkadas bir kitap sitesi telefondan sira verir mi yahu!? yarim saat bekle sira gelsin, dert anlat. derdini anlattin, bir ay cozmelerini bekle. olme esegim olme. aman diyeyim!

d&r'a ve pttkitap'a bakmani oneririm.
  • papillon7  (13.12.13 00:47:49) 
ben belki idefiten 10 kere toplu alışveriş yaptım. ilknokta kitapzen kitaplik kitapyurdu kültürtv hatta hepsiburada dan bile kitap alışverişi yaptım.
şikayetvarda çok şikayet olması kötü olduğunu göstermiyor bana göre. idefix 10000 siparişten 500 ünü hatalı yapmıştır dr 5000 siparişten 500 ünü hatalı yapmıştır. şikayet sayısı eşit olur.
hangisi ucuz olursa ondan al derim. alışverişim online ise görüşmelerde mail olur telefonla mı sipariş verdim ki telefonla derdimi anlatayım?
  • hoot  (13.12.13 01:35:39) 
kitapzen.com'da bulabilirsen oradan almaya bak. çünkü saydığın sitelerin hepsi sorunlu.


  • awareim  (13.12.13 08:11:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.